Arkadaşlar Telefon ses sorunu acill KONU

Sponsorlu Bağlantılar

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefon ses sorunu acill KONU
sa annemin s4 ü var arıyom ararken robot sesi gibi bisi çıkyo neyse ne o beni duyyor ne ben onu robot kendi kendine konusyo başka tellerde böyle degil nasıl çözebilir tel htc explorer custom room var

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
talkback açık olmasın

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
talkback nedir roomda varmı bilmiyorumtalkback hizmet yüklü degil diyo bisi yüklemedim gogle playdan ve açıp kapatma tusu ayarları v.s yok ekran büyüt v.s var

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
büyük ihtimal rom ile alakalı bir durum ozaman

T4NK

Üye
Talkback bulmak için, ayarlar>erişilebilirlik orada izin verilmiş olabilir, deaktif ediniz.
Diğer bir çözüm ise yukarıdaki çözüm asılsız çıkarsa; stock rom yükleyin. Custom rom HTC cihazlar için pek dayanıklı değil sanırım her cihazda farklı bir sorun. Bu arada yedek almanızı öneririm, belki sorun teknik kaynaklı olabilir.
Kolay gelsin.

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
ya abicim allah için 2 aydır room yükleyip duryom stock geçiyom hafıza düşük 2 aydr emek verdigim oyun var clash of clans 4.0.4 android sürüm istiyo stock 2.3.5 o yüzden sırf

T4NK

Üye
Hafıza düşükse swap yap diyecektim de sürüm sorun. Anlıyorum. Bu rom'a ilk geçtiğinde de bu sorun var mıydı yoksa sonradan mı ortaya çıktı?

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
ya HEP VAR ROOM A GÖRE DEGİYO MESELA HTC SENSE BİLİRSN O SORUNSUZ AMA İŞLEMCİ HIZI BİRZ DÜŞÜK VE GRAFİGİ BEGENMİYOM ÖBÜRLERİNE GEÇYOM HATALI ONLARDA VAR 2 3 ROM BULDUM AMA SES ROBOT SESİ GELYOR

T4NK

Üye
Anladım, HTC sense ile arayüz kişiselleştirme yapın. Sonra işlemci hızını arttırmak için ki telefonunuz rootlu bazı programlar bakabilirsiniz.
Haricinde yardımcı olamıyorum, kusura bakmayın.

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler ya böyle işde her gün bi sorun kardeşim daha eger telefonu satsam orjinal yapıp satmam lazım

T4NK

Üye
Evet unroot bir de unlock var onun HTC bu konuda dertli. Hayırlısı diyelim. Belki ikinci elden küçük bayiler alır iyi bir fiyata siz bir kaç yere sorun da :)

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
tahminen 100 edermı 230 aldım

T4NK

Üye
Bilemiyorum en az 50 verirler android olduğu için.

newaxe42

Üye
    Konu Sahibi
bana önercegin htc explroer room varmı

T4NK

Üye
Hiç bakmadım ama araştırırım.

Üst Alt