Arkadaşlar telefon alıcam yardım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon alıcam yardım!!
Arkadaşlar ben yeni bir telefon almayı planlıyorum kafamda ip4 var ona karşılık samsung htc ve sonynin hangi modellerini önerebilirsiniz ? Almışken piyasadaki en iyi ürünü almak istiyorum. İstediğim özellikler kamerası ve uygulama açısından hızlı ve stabil çalışan bir ürün olamasını istiyorum. Sony Ericson xpria play kullanan varsa yorum atarsa sevinirim.

Konuyu buraya symbian^3 kullanıcı olduğum için açtım bıktım n8den.

_ardaa

Üye
N8 den bıktıysan ve başka marka almayı düşünüyorsan yeri burası değil kimse sana burada android yada ios tavsiye etmez, cep telefonları genel bölümüne aç konu.

Konu uygun yere taşındığına göre benim sana tavsiyem oyun ve uygulama fazlalığı ve kalite bakımından ios olacaktır, zaten kafanda iphone4 varmış bende onu tavsiye ederim.

Iphone 4 olmuşken galaxy note de olabilir

Sony'nin yeni çıkacak modellerini bekle derim dostum.Ericssondan ayrıldıktan sonra sadece sony adı altında çok güzel modeller geliyor.Kamera performansı ve hız bakımından diğer telefonlara fark atar.Bazı arkadaşlar çift çekirdek 4 çekirdek falan diyeceklerdir ama telefonda o kadar işlemci fazlalık bence.Çünkü telefon işlemcisinde teknoloji daha tam rayına oturmadı ve işlemci performansı arttıkça ısınmalarda artıyor.Pc'de ki gibi fanda yok tellerde onun için işlemci ısınınca elle hissedilir bi sıcaklık oluyor.Bana kalırsa çift çekirdek ve 4 çekirdeklerin patlama riski daha fazla, ısınma olayı daha fazla olacağı için.

klongs

Üye
xperia S ya da s2 olabilir

xperia p'yi bi incele derim.Piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum ama harika bi teleffon

papakudioflu

Emekli Yönetici
piyasadaki en iyi ürünü alma şansımız malesef yok çünkü bir günde herşey degişebiliyor ama uzun süre üstdüzey sayılabilecek bir model düşünüyorsan en azından bir veya iki ay beklemek mantıklı olucaktır çünnkü çogu firma yeni model tantımlarını yaptı sırayla hepsi çıkıcak htc one x sgs3 lumia900 gibi modellerin çıkışını bekkeyip karşılaştırmaları gördükten sonra karar veritsen uzun süre memnun kalırsın bence

R.A.M

Üye
İphone 4 alacak paran varsa git Galaxy s2 al mutlu yaşa

_ardaa

Üye

Donanıma falan birşey demiyorum ama tasarım yoksunu cihazlar üretiyor hepsi aynı tasarım ve hepside evde ki tv kumandasına benziyor yanlışlıkla yanyana koysam sony ile kanal değiştirmeye çalışırım heralde yada kumandayı kulağıma dayarım

Sony'nin kafasını kızdırma kanalıda değiştirir Şaka bi yana hocam, ama tasarım konusunda diğer telefonlara oranla biraz daha farklılık gösteriyor androidler arasında.Samsungun bütün modelleri birbirine benziyor, zira htc'de aynı tasarımlar yapıyor.iPhone zaten hep aynı Tasarım konusunda sony ve nokia bence en iyileri.

Tepkiler: ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet tasarım konusunda bence sony çok tecrübeli..

_ardaa

Üye

Evet o konuda haklısın tasarım konusunda diğer telefonlardan farklı iPhone da 3gs ile 4s arasında ki farkı zor anlarsın aradan seneler geçmesine rağmen htc'nin tasarımlarını beğeniyorum hep aynı ama güzel, Samsung son modellerde iyice uçtu kullanabilmek için dev olmak lazım sIII 4.8" olacakmış tablet yavrusu gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz kişisel bir durum tasarım konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...