Arkadaşlar telefon alacağım kararsızım (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon alacağım kararsızım (ACİL)
Telefon alacapım.Bütçem eb fazla 400 tl.Android işletim sistemi istiyorum.Media mart,Vatan bilgisayar vs. den alıp Kredi kartına 12 taksit düşünüyorum.Ama kararsız kaldım.Tek kriterim android lütfen yadım edin.

umut681

umut681

Üye
samsung monte veya lg me optimus.bu fiyata başkada aklıma gelmiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 kardeşim en uygunu

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Evet monte aklıma yatmıştı fakat işletim sistemi bada değil mi ? (Paso oyun oynuyacağımda :D ) Lg optimus uda gördüm sağlamlığı ve kalitesi ne derecededir ?

Bide arkadaşlar galaxy mini ve fit aklıma yattı fakat fiyatları hakkında bilgim yok

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Evet monte aklıma yatmıştı fakat işletim sistemi bada değil mi ? (Paso oyun oynuyacağımda :D ) Lg optimus uda gördüm sağlamlığı ve kalitesi ne derecededir ?

Bide arkadaşlar galaxy mini ve fit aklıma yattı fakat fiyatları hakkında bilgim yok

galaxy mini ve fit 450 550 arasında satılıyor kardeşim lg de ise android 2.2 yüklü(350 milyona android 2.2 yüklü telefon bidaha bulamassın) kamerası 3 mp kapasitif dokunmatik ekranı var kardeşim fiyatına ve özelliklerine göre çok çok uygun bi telefon

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Me sağlam bir telefondur arkadaş, hemde hızlı yani senin isteklerini karşılayabilir.. oyun ve uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsin sonuç olarak android 2.2 işletim sistemine sahip.

özellikleri bakımından seni tatmin edeceğini düşünüyorum tavsiye ederim :oke:

'Patron

'Patron

Üye
lg optimus me android kardeş. al oyna

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Babamı ikna edebilirmiyim bakalım...Babamdada Lg gd900 crystal var doktunmatik ekranı bazenleri basmıyo sorun çıkartıyo :D

technoshark

technoshark

Üye
o sadece kullanmış oldugu telefona has degıldır kı genelde tum dokunmatık telefonlarda hassas kullanılmadıkca dokunmatıgınde sorun cıkar.. mesela benim bir telefonum o kadar çizilmişti ki aartık dokunmatik değik tamamen vurmatik , basmatik olmuştu :)

buket2

buket2

Üye
android froyo işletim sistemli, parlak dokunmatik ekrana sahip, tasarımı kibar, şarjı uzun giden ve en önemlisi 350 tl gibi bir fiyata sahip optimus me'yi öneririm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Beyler lg optimus me p350 kafama yattı fakat internetten baktım kredi kartına 12 taksit 419 tl :/ bu telefonu ben media markt,electro word vs vs gibi yerlerden 350-370 e bulamazmıyım

Ocean258

Ocean258

Üye
bu fiyata gore en ıyı smartphone'lardan bı tanesı lg optmus me. benım bı oncekı telefon. Tasarım,hız ve şarj suresı olarak cok memnundum telefondan. android 2.2 froyo yuklu.. baska bı ozellıgını merak edıyorsan sorabılırsın uzun sure kullandım cunku

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat önemli arkadaşlar kredi kartı ile alcam 350-370 e bulamazmıyım

umut681

umut681

Üye
montenin işletim sistemi var mıydı ya:ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu telefonu 350 ye bulamazmayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt