Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tablet pc almayı düşünüyorum max 350 tl.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Qrdap
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar tablet pc almayı düşünüyorum max 350 tl.Yardımcı olursanız sevinirim.
tablet pc alacağım ve çok kararsızım.350 tl civarı bütçem var.piyasaya baktımda genelde çin modelleri var bu fiyata .acaba sorun olurmu.
Samet.25
pirhanna lara bı bak derım
Qrdap
Üye
Konu Sahibi
piranhalara da baktım.ekran konusunda kararsız kaldım .ekran çözünürlüğü düşük ,birde ekran ips değilmiş piranhaların.
umuti1975
Üye
kardes ben piranha aldim 7 inc on gun oldu 235tl ye bir sorununu gormedim biraz wifisi zayif çekiyor o kadar dokunmatigi falan iyi her ozellik var hdmi 3g modem skype goruntulu gorusme ha bu arada bimekste bir ust modeli 9inc 275 e dusmus
kardes ben piranha aldim 7 inc on gun oldu 235tl ye bir sorununu gormedim biraz wifisi zayif çekiyor o kadar dokunmatigi falan iyi her ozellik var hdmi 3g modem skype goruntulu gorusme ha bu arada bimekste bir ust modeli 9inc 275 e dusmus