Arkadaşlar tablet pc almayı düşünüyorum max 350 tl.Yardımcı olursanız sevinirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Qrdap

Qrdap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tablet pc almayı düşünüyorum max 350 tl.Yardımcı olursanız sevinirim.
tablet pc alacağım ve çok kararsızım.350 tl civarı bütçem var.piyasaya baktımda genelde çin modelleri var bu fiyata .acaba sorun olurmu.

Samet.25

pirhanna lara bı bak derım

• Beğen
Tepkiler: Qrdap
Qrdap

Qrdap

Üye
    Konu Sahibi
piranhalara da baktım.ekran konusunda kararsız kaldım .ekran çözünürlüğü düşük ,birde ekran ips değilmiş piranhaların.

umuti1975

umuti1975

Üye
kardes ben piranha aldim 7 inc on gun oldu 235tl ye bir sorununu gormedim biraz wifisi zayif çekiyor o kadar dokunmatigi falan iyi her ozellik var hdmi 3g modem skype goruntulu gorusme ha bu arada bimekste bir ust modeli 9inc 275 e dusmus

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
kardes ben piranha aldim 7 inc on gun oldu 235tl ye bir sorununu gormedim biraz wifisi zayif çekiyor o kadar dokunmatigi falan iyi her ozellik var hdmi 3g modem skype goruntulu gorusme ha bu arada bimekste bir ust modeli 9inc 275 e dusmus
bu tabletlerde gps varmıdır

ozcantatli

Üye
A101'de 139 liraya var. Hem de garantili :) bi git bak derim. özellikleri de iyi sayılır.

restmod

restmod

Üye
A101deki cok dandik angry birdde bile takiliyo polypad 7200hd oneririm gayet guzel tablet 280-300 civari fiyati

kurd-0

Üye
polypadlara yada dark tabletlere bak
teknobiyotik.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt