Arkadaşlar tablet önerisi : Sizce hangisini almaliyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tablet önerisi : Sizce hangisini almaliyim ?
merhaba arkadaşlar .

ve arasında kaldım . sizce hangisini almalıyım veya 500-550 fiyat aralığında bu özelliklerde tablet öneriniz var mı ?

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
ya hiç kimse mi cevap yazmaz arkadaş !?

53cc

53cc

Üye
Asus un harika bir hem taplet pc hemde masaüstü olan harika bir cihazı var. Tek tuşla ister w8 li taplet ve masaüstü ister android Jelly Bean 4.1 işletim sistemli tablet oluveriyor. Fiyatı yüksek olmalı ama cihaz bir harika. Hem büyük ekran tablet deneyimi sunuyor hemde masaüstü pc. Ileride çok kısa zamanda masaüstü pc kavramına son verecek. Işletim simtemleri SSD üzerine kurulu

emreilbasar78

Üye
Nexus 7 al bence 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram android 4.1 fiyatıda 450 500 civarında

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
fiyat uçmuş ya :D o olmaz şuan , bütçe 570 tlye kadar . teşekkürler

- - - Eklendi - - -

en az 9" :)

Qrdap

Qrdap

Üye
dark evo pad iyi bence .şöyle bi araştırdım nette.inceleme videolarını inceledim ipad 2 ile yarıştırıyorlar.iyi tablet bence.:oke:

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler :D o incelemelerin hepsini seyrettim , yalnız hoporlörde sorun olduğu söyleniliyo , kararsızım .

Qrdap

Qrdap

Üye
valla bende çok kararsız kaldım piranhamı evotabmı karar veremedim.neredeyse hepsi aynı birbiriyle.inşallah iyi bir seçim yaparız .bu arada hangisini alacaksan haber ver olurmu.:oke:

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
dark evo daha güzel göründü . özellikleri aynı olsa da darkevo daha çekici :D onu alırım herhalde :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Nexus neden düşünmüyorsunuz?

Fiyatı gayet uygun. Garanti olayına da çok takılmayın. Canavar gibi bir ürün ve her güncellemeyi ilk bu tablet alıyor. Verdiğiniz modeller hiç tablet kullanmadıysanız önceden size iyi gibi gelecektir ama kesinlikle paranıza değmezler. Çinde o modeller yarı fiyat etmemekte.

- - - Eklendi - - -

bu siteyi öneririm. onlarca alışveriş yaptım, ne geç geldi, ne sorun oldu. çok da kibar insanlardır.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ainol hero olabilir bir bak istersen yazılım desteği var cm10 da

Qrdap

Qrdap

Üye
peki verdiğin site güvenilirmi .önceden herhangi bir alışveriş yaptınmı ?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
peki verdiğin site güvenilirmi .önceden herhangi bir alışveriş yaptınmı ?

Sanalmarketim i diyorsan 10 numara sitedir. Garantili ürün satar. Lcd ekranımdan kulaklığıma, pc soğutucuma kadar hep ordan alışveriş yaparım. Ben hep memnun kaldım, o yüzden önerdim :)

shadow_qw

Üye
    Konu Sahibi
nexus çok güzel bi tablet . ama boyutu küçük . en az 9.0" istiyorum

fk555897

fk555897

Üye
Viewsonic viewpad 10 e 9.7" ( Hepsiburada.com'da 549 TL)

Bu fiyata sadece bunu buldum. Ama bu bütçeyle 7" lik bir tablet almanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...