Arkadaşlar Tablet Bilgisayarimdan,JoikuSpot Ağini Bulamiyorum.Yardim Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Tablet Bilgisayarimdan,JoikuSpot Ağini Bulamiyorum.Yardim Lütfen
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Pro 2000 marka biraz kalitesi düşük fakat android 4.1 işletim sistemine sahip bir tabletim var.Cihazda sikinti yaşamadim şu ana kadar.Fakat Wi-Fi 'yi açtiğimda benim telefondan Joikuspotla paylaştiğim kablosuz aği görmedi.Açikçasi biraz hayal kirikliğna uğramiştim.Fakat bir akrabamin Piranha marka hemen hemen ayni özelliklere sahip tabletten paylaştiğimda internete girebilmiştim.Yardim olursaniz çok çok sevinirim,
Iyi forumlar..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tabletin İnce Özellik Detaylarında Yazar Zaten Kaliteliyse Ve Güçlüyse b/g/n Tiplerini Yazar Malesef Donanımdan Kaynaklanıyor Normal Wifiye Bağlanabilirsin

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ayrintili anlatabilir misiniz acaba?

karayel90

karayel90

Üye
Bilgisayardan tablete mi net aktarımı yapıyosunuz yoksa tabletten pc ye mi ??

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonumdan,Joikuspot Premium programiyla yapiyorum.Okuldaki akilli tahta,normal bir laptop,hatta General mobile bir telefon bile Wirelessimi görürken android tabletim görmedi.Sanirim ince bir detayi kaçiyorum.Yardim ederseniz sevinirim.

karayel90

karayel90

Üye
Peki Telefonunuzun markası ne ?

Farklı bi wireless tethering Programı denemenizi öneririm

Symbianize

Symbianize

Üye
Joukispot android telefon ve tabletten görünmez ilginç ama öyle

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun markasi Nokia E63 S60, benim kafama takilan Piranha marka tablette denemiş olupta girebilmiş olmamdi.Ne gibi tetherin programi önerirsiniz?Joikuya benzer bir program var mi acaba?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hepsi Aynı Boşuna Bakma Hepsi Wep Veya Wep2 Tabanlı Bağlantı Oluşturuyor wpa2 Tabanlı Oluştursa Olur Ama Yok Yok Yani Malesef Wep & Wep2 Tabanı Destekleyen Bir Tablet Olması Lazım Dediğim Gibi Donanım:ünlem:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bu kötü oldu ya :( Ya eğer yapamadiğim bir şey olmasaydi araştirmazdim ama,yinede bakacağim

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bakacağim

- - - Eklendi - - -

Çok iyi bilgilere benziyor,araştirip deniyicem.Bir de cihazi rootliycam.Yapabilirim diye düşünüyorum ama bakalim

ngnrdm

Üye
tabletler rotlanmadiklari surece ad hoc baglantilari gormez eger cihazi rotlarsan gerisi basit androit marketten ad hoc yaz programi direk karsina cikar iyi geceler

kahamil48

Üye
android joikuspotu gornuyor kardes ben de denedim s2 ve s3 te gormuyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
tabletler rotlanmadiklari surece ad hoc baglantilari gormez eger cihazi rotlarsan gerisi basit androit marketten ad hoc yaz programi direk karsina cikar iyi geceler

Kardes,root denedim bi tane olmadi sanirim.Cunku Google Playden Adhoc Switcher'i indirdigim de yine cihazin rootlanmasi gerektiginden bahsediyordu

casua1975

Üye

sanırim zt180 adhoc switcher programından bahsediyosun. Tabletim rootlu zt180 adhoc switcher programını kurdum ama hala adhoc ağı göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt