Arkadaslar tablet alacam yardim edin ( fiyat en fazla 1000 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tablet alacam yardim edin ( fiyat en fazla 1000 tl )
Arkadaslar yardim edin hangi tablet aliyim 100 tl em fazla verebilirim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Samsung Tabletlere Bir Bak ..

DDorlion

DDorlion

Üye
Shopping tv nin internet sitesine gir tabletlere bak istersen 110 liradan 1500 liraya kadar var

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hepsiburada da İpad 2'de indirim var 800 küsür liraydı.

catdog136

catdog136

Üye
aradağın özellikleri bilmiyoruz ama 1000 lirayı gözden çıkartıyorsan az daha sıkıp yeni ipadlerden alınabilir..

bravezzz

Üye
Alacaksan iPad veya Nexus almalısın. Yoksa diğer tabletler fos... Bende de Asus tf101 var ama Nexus 7 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

zappinger

Üye
Bende dusunuyorum aklimda 10.1 new ipad ve nexus var sizce hangisi

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
New ipad fiyati kac

aleranol

aleranol

Üye
en pahalisi. 1700e bulursun. carfurda bir ara ucuzlamisti.

aleranol

aleranol

Üye
bence ipadi bulabilirsiniz. carfurda cok ucuzdu şaşırmıştım. bence iPad1 alabilirsin. diğerleri fasl fiso.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Beklentiniz ne ki tabletten? Sadece film izleyip internete girecekseniz 1000 TL ye gerek var mıdır? 300-400 TL lik bir cihaz da işinizi görebilecektir misal.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Beklentiniz ne ki tabletten? Sadece film izleyip internete girecekseniz 1000 TL ye gerek var mıdır? 300-400 TL lik bir cihaz da işinizi görebilecektir misal.
İnternet gezinirim flim izlerip tablete atip birazda program kullsnirim cok olmasada azda olsa program kullanirim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İnternet gezinirim flim izlerip tablete atip birazda program kullsnirim cok olmasada azda olsa program kullanirim

300 TL lik tabletin interneti ve film izletmesiyle 1000 TL lik olan arasındaki farka değer mi peki sizce? Bence daha düşük fiyatlı f/p tabletlerine bakmalısınız.

zappinger

Üye

300 TL lik tabletin interneti ve film izletmesiyle 1000 TL lik olan arasındaki farka değer mi peki sizce? Bence daha düşük fiyatlı f/p tabletlerine bakmalısınız.
ipad de sadece 300bin civarı tablet uygulaması var ve sürekli artıyo retina ekrana uyarlı :oke: ve hd video kaydı çok iyi bir kamera benzeri özellikler

zaza

zaza

Üye
Her ne olursa olsun iPad uygulama memnuniyetin olur. Başka tablet alırsan Sonradan pişman olursun eğer uygulamalar senin için önemliyse.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ipad de sadece 300bin civarı tablet uygulaması var ve sürekli artıyo retina ekrana uyarlı :oke: ve hd video kaydı çok iyi bir kamera benzeri özellikler

İyi de kullanmayacağı market uygulaması için 1000 TL vermesi normal mi?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Teknosa'da 279 TL ye Polypad tablet var. Android kullanıyor ve muhtemelen arkadaşın ihtiyaçlarını görebilecek bir cihaz. Ama ipad2 de var aynı Teknosa'da ve 990 TL civarı bir fiyatı vardı sanırım. Karar ve para arkadaşın. Tabi ipad2 de güzel ama ihtiyacı var mı ona kara vermeli.

Araba kullanmayı öğrenecek kişiye "Audi A5 var 70.000 TL hemen al kaçırma" demek gibi olmasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt