Arkadaşlar şu anda şoklardayım ya telefon kendi kendine mesajın sonuna yazılar ekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu anda şoklardayım ya telefon kendi kendine mesajın sonuna yazılar ekliyor
Arkadaşlar az önce sabah kalktıgım zaman kız arkadaşkımla msj lasıyordum msj yazıyorum msj gönderilemedi özellikler desteklenmedi diyor tekrar yolla diyorum gönderdiğim mesajın sonuna tuhaf tuhaf cümleler eklenmiş şekilde msj gidiyor ya bu nasıl olabilr bir iki kez değil şu anda yazdıgım her mesajda gidiyor normal mesajı yazıyorum gönderiyorum gönderdiğim msja tekrar bakınca tuhaf tuhaf şeyler eklenmiş olarak gittiğini görüyorum bu nedir yaa böyle birşey olabilr miii yada nasıl olurrr lütfen yardım edin birisi benimle dalga falan mı geçiyor anlam veremedim hattımda vodafone telefon n8

_ardaa

_ardaa

Üye
Yüklediğin uygulamaları kontrol et bence.

mcalisir

Üye
tövbe estağfrullah en yakın hocaya bi okut telefonu

• Beğen
Tepkiler: KxTR79, akinorta ve furkitare
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​mesaj ayarlarından karakter desteğini tam yerine indirgenmiş yapıp dene bir daha

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Ya çıldıracağım daha önce yazdıgım mesajlar ekleniyor birde msjın sonuna nasıl iştir anlamadım telefona format atacağım şimdi inşallah düzelir

capadent

Üye
olay bu sabah olmuşsa bence vodafonda bir sorun var.benim tel de n8 bir çekiyor bir çekmiyor.vodafonda sorun bence

okitox

okitox

Üye
mesajları yedekleyip geri yüklediysen ondan oluyor...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Telefona soft format attım düzeldi şu anda sabah inanamadım bu olaya ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt