Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

müdür287

Üye
qt istiyo akıncı qt u nerden indirecam

müdür287

Üye
akıncı kardes oraya upload etmemisler hotfileden indirmiyo

Akıncı

Akıncı

Üye
akıncı kardes oraya upload etmemisler hotfileden indirmiyo

yarına kadar bekle o zaman :ok2:

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/eklentide-forumdaki-80-butun-programlar-ve-temalar-727418.html buradam indir

yusuf29

Üye
Kardeş youtube den video nasıl indire biliriz link varmı . Yardim edersen sevinirim :)

Bahaxi

Bahaxi

Üye

yusuf29

Üye
Olmuyor kardeşler lütfen yardim edin 5800 telim

Akıncı

Akıncı

Üye
verdiğim linkteki kurduysan sorunsuz indirir

müdür287

Üye
akıncı bana qt 9.7.4 verecektin

sword_03

Üye
c6-00 orjinal yazılımını nerden bulabılırım bır bılgın varmı ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Navfirm su anda kapalı internet üzerinden yada forumdan bir araştırın isterseniz.

sword_03

Üye
evet navfirm kapalıymıs ınternette arastırıyorum ama hıcbısey bulamadım .. C6-00 içinde pek cok konu yok sitede

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmuyor kardeşler lütfen yardim edin 5800 telim
indirmek istediğin video yu aç ve adres çubuğuna tıkla ve www.youtube ibaresinin önündeki www. ibaresini sil ve yerine ss ekle ssyotube​ gibi ve okeyle yönlendirdiği siteden istediğin formattan indirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/aciiiiiil-yardim-n97-coktu-602116.html

şu konuyu kimse çözemedi
- Hard Format attım olmuyor
- Jaf ile Yazılım Çakıldı Yine Olmuyor
- Phoneix ile Yazılım Çakıldı OLMUYOR OLMUYOR ve Olmuyor
Çözün Parası neyse hallederiz yeterki çözün nolur
Kardeş yaptığın işlemlerin hiçbirisi E yığın hafızaya müdahale etmez, o nedenle de işe yaramaz, bir şekilde yığın hafızayı devre dışı bırakman lazım, tanıdık işi bilen bir tamirciye danışabilirsin, servise götürme vereceğin paraya değmez çünkü...

Bende N97 mini var ve o yüzden yığın hafızaya hiçbir uygulama kurmuyorum...

Başka bir çözüm bulursam pm atarım...

bluetooth44

Üye
s.a kardesim bende n70 ve x6 var. n70 de cok sevdigim bir program var adı "nasms" bu programı x6 ya yuklenmiyor fakat bu proyu ona uyarlanabilir mi yada benzer bir pro var mı x6 için tesekkurler simdiden.

nasms= sms karakter sorunu olmayan ve turkce karakterleri yok eden bir pro. örnek "ı" harfini "i" olarak yapar.

Akıncı

Akıncı

Üye
yazma dilini ingilizceye çevirir aynisi olacaktir.

umutsuz_1

Üye
İyi günler benim nokia c6 klavyeli olan seriden telefonum var fakat menü/ayarlar/kişisel olması gerekirken benim telde ayarlar kısmında kişisel yok tema falan var ama ev ekranı teması falan yok bunu eklemenin biryolu var mı biliyor musun ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cfw yada hacklı ofw atın telefona.

Üst Alt