ilkanuver
Üye
Z1 ses ve kamera iyi değildi z2 nasıl
Z1 ses ve kamera iyi değildi z2 nasıl
Yarım saat önce Vodafone'da Z2'yi inceledim. O nasıl kameradır arkadaş bittim resmen. Adamlar cihaza 1/2.3 sensör yerleştirmiş, bildiğiniz kompakt makinalardaki sensörlerle aynı... S4'ü satıp buna geçeceğim
Z2'nin kamerası gerçekten başarılı olmuş bu sefer ...Malesef mağazada G3 olmadığı için inceleyemedim, ama bildiğim kadarıyla G3'ün de sensörü Z2 kadar büyük değil, G3'de farklı kamera özelliği olarak kızılötesi ışınıyla pozlama var, elime geçer geçmez deneyeceğimSen kolay kolay cihaz beğenmezdin .Z2'nin kamerası gerçekten başarılı olmuş bu sefer ...
G3 ü de inceleme şansı buldun mu ?

z2 al abi. Nexus 4 aldın sorun çıktı. G2 aldın sorun çıktı bi de sony deneİki cihaz arasinda kararsiz kaldik çünkü...
Ya G3 ya da xperia Z2 ...![]()

Ben Z2'den yanayımİki cihaz arasinda kararsiz kaldik çünkü...
Ya G3 ya da xperia Z2 ...![]()
su & toza dayanıklılık, tasarım, çift hoparlör ve felaket bir kamera. Bunlar Z2 yi seçmem için yeterli kriter.Bekleyim i6 alaydın iyiydi ama hayırlı olsunYorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Z2 yi aldım 1haftadır kullanıyorum gerçekten mükemmel bir telefon (Kamerası gerçekten güzel)

Hayırlı olsun.Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Z2 yi aldım 1haftadır kullanıyorum gerçekten mükemmel bir telefon (Kamerası gerçekten güzel)

20.7 mp ile 13 mp olan G3'ü bu kulvarda geri bırakıyor.
iOS 11'e kadar alır 5sSony 6 ayda bir model güncelliyor z2 daha yeni geldi z3ün haberleri başladı bile android 5.0 gelecek yeni işlemciler yolda şu durumda en mantıklı iphone gibi duruyor hem ben de yakın zamanda iphone almayı düşünüyorum hem 5s ios 10u görür