Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar Son Seçim İPhone5S veya SonnyXperiaZ2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kkkkkk7777

Üye
iphone 5s

yusuf1998x

Üye
kesinlikle Z2. Ama ekran boyutunuda ve işletim sisteminide değerlendir. İki telefonda kendi işletim sistemlerinde en iyilerden

archh

Üye
hayırlı olsun batarya performansı nasıl?

baby_face_

baby_face_

Üye
Yarım saat önce Vodafone'da Z2'yi inceledim. O nasıl kameradır arkadaş bittim resmen. Adamlar cihaza 1/2.3 sensör yerleştirmiş, bildiğiniz kompakt makinalardaki sensörlerle aynı... S4'ü satıp buna geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yarım saat önce Vodafone'da Z2'yi inceledim. O nasıl kameradır arkadaş bittim resmen. Adamlar cihaza 1/2.3 sensör yerleştirmiş, bildiğiniz kompakt makinalardaki sensörlerle aynı... S4'ü satıp buna geçeceğim

Sen kolay kolay cihaz beğenmezdin . :D Z2'nin kamerası gerçekten başarılı olmuş bu sefer ...
G3 ü de inceleme şansı buldun mu ?

baby_face_

baby_face_

Üye
Sen kolay kolay cihaz beğenmezdin . :D Z2'nin kamerası gerçekten başarılı olmuş bu sefer ...
G3 ü de inceleme şansı buldun mu ?
Malesef mağazada G3 olmadığı için inceleyemedim, ama bildiğim kadarıyla G3'ün de sensörü Z2 kadar büyük değil, G3'de farklı kamera özelliği olarak kızılötesi ışınıyla pozlama var, elime geçer geçmez deneyeceğim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İki cihaz arasinda kararsiz kaldik çünkü...
Ya G3 ya da xperia Z2 ... :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
He haklisin kardesim de , lg beni cep cekiyor anlamadim ki .:D

baby_face_

baby_face_

Üye
İki cihaz arasinda kararsiz kaldik çünkü...
Ya G3 ya da xperia Z2 ... :D
Ben Z2'den yanayım :) su & toza dayanıklılık, tasarım, çift hoparlör ve felaket bir kamera. Bunlar Z2 yi seçmem için yeterli kriter.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G3 de de 2k ekran var :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Z2 yi aldım 1haftadır kullanıyorum gerçekten mükemmel bir telefon (Kamerası gerçekten güzel :D)
Bekleyim i6 alaydın iyiydi ama hayırlı olsun :)

baby_face_

baby_face_

Üye
Benim için en önemli kriter kamera olduğu için z2 dedim zaten, yoksa G3'ün bir çok özelliği burun farkıyla da olsa Z2'nin önünde. Özetleyecek olursak;
- G3'de iki kat daha fazla kapasite genişletme imkanın olur. (Z2 64 - G3 128 GB)

-Aynı şekilde dahili depolama da iki kat daha fazla. G3 32gb dahili hafıza sunuyor, Z2 bildiğim kadarıyla 16Gb.

-İki cihazda da Snapdragon 801 Quad-core işlemci var. Buradaki burun farkıda G3'ün 2500Mhz Z2'nin 2300Mhz olması. % 10'luk hız farkını kullanımda hissedermisin orası tartışılır :)

-G3'ün çözünürlükte de baya bir üstünlüğü söz konusu. G3 1440×2560 - 1080×1920 Z2 (% 80'e yakın bir değer)

-G3 5.5" - Z2 5.2"

-G3 149 g - Z2 163 g

-Pixel yoğunluğu olarak da G3'ün 534 PPI 424PPI üstünlüğü mevcut.

-Benim için en önemli kriter olan kameraya geldiğimiz zaman Z2 nihayet kafasını uzatıp burda ben öndeyim diyor :D 20.7 mp ile 13 mp olan G3'ü bu kulvarda geri bırakıyor.

-Son olarak Z2, G3'e göre % 8 oranında daha ince bir tasarıma sahip. 8.2mm - 8.9

Evet umarım arada kalanlara yardımcı olur :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi g3 ün ekran çözünürlüğü , 2k ekranı ve pp si daha yüksek z2 ye oranla .
Kamerasının daha iyi olması gerekmiyor mu ?

baby_face_

baby_face_

Üye
Gerekmiyor :)

mr.bell

Üye
Kamera ile ekran çözünürlüğünün bir alakası yok fotoğrafı çekerken.Kamerada kullanılan mercek ve sensör fark yaratıyor diye biliyorum:)

bulentercan

Üye
Sony 6 ayda bir model güncelliyor z2 daha yeni geldi z3ün haberleri başladı bile android 5.0 gelecek yeni işlemciler yolda şu durumda en mantıklı iphone gibi duruyor hem ben de yakın zamanda iphone almayı düşünüyorum hem 5s ios 10u görür

0MG90

0MG90

Üye
Sony 6 ayda bir model güncelliyor z2 daha yeni geldi z3ün haberleri başladı bile android 5.0 gelecek yeni işlemciler yolda şu durumda en mantıklı iphone gibi duruyor hem ben de yakın zamanda iphone almayı düşünüyorum hem 5s ios 10u görür
iOS 11'e kadar alır 5s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt