Arkadaşlar Slm Nokia N72 Yardim Acil Internet Paket Veri Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N72

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Slm Nokia N72 Yardim Acil Internet Paket Veri Sorunu
Arkadaşlar N72 Cep Telefonum Internete Girmiyor Ayarlarini Yapiorum Bi Adres Girip Gir Dediğimde Bağlaniyor Yazio Sonra Paket Veri:
Paket Veri Izni Yok şebeke Hizmetlerini Yazio Aynen Böle Arkdaşlar Bi Yardim Edin Yaw Nolur Internette Işim War Yapamiom Lütfen Yardimlarinizi Bekliyorum!

Ozan

Ozan

Admin
GPRS hizmetinizin etkin oldugundan emin olun eğer ayarları sms ile aldıysanız ve etkinse yani ..

Telsim ise hat GPRS hizmetini açtırmanız gerek, Avea ise eğer uzun süre GPRS kullanmadıysanız hattınız gprs servisini kapatıyordu. Müşteri hizmetlerini arayın

__Midas__

__Midas__

Üye
Vodafone da işlemler menüsünden gprs seceneklerini aktif yapman ve müşteri hizmetlerini araman lazım onlar seni yönlendiriyolar,
turkcell de ayarlar gelince bağlanıyo zaten

NOKIA N72

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler ama benim hattım turkcell ayarlar yapılı cepten internet wap mms falan hepsi war gprs ayarları hepsi yapılı ancak işte internete bağlanırken paket veri:paket veri yok diyor bana bi yardımcı olun turkcell bayisine gittim onlarında hepsi bişey bilmio napcağımı şaştım internette de işim war.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
kullandıgın şebekenin yetkili bayisinden internetini açtır...:oke:

volkan_04

Üye
n72 bendede aynı sorun var n95 kullanıyorum ve deli oldum ayarların hepsi tam ve bağlanırken peket veri yok şebeke ayarlarını kontrol edin dior anlayan biri yardımcı olabilirmi lütfen..

Üst Alt