arkadaşlar sizce nokia lumia 920 mi s3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizce nokia lumia 920 mi s3 mü
yorumlarınızı alalım

fk555897

fk555897

Üye
Eğer oyun oynarsan S3, iyi bir multimedya istersen Lumia 920 öneririm.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
oyundada lumia kamerada lumia sağlamlık lumia...S3 ün açtığı oyunları kasılma riski olmadan rahat oynarsın s3 te çok kasma oluyor takılıyor lumiada bunlar olmaz oyun var belki çook değil ama takılan oyun oynayacağına akışkan ama az oyun oyna daha iyi

mrgoxel

mrgoxel

Üye
nokiadan uzak durmak lazım. bana bunu nokia ısrarla öğretti...

enterneoll

enterneoll

Üye
oyundada lumia kamerada lumia sağlamlık lumia...S3 ün açtığı oyunları kasılma riski olmadan rahat oynarsın s3 te çok kasma oluyor takılıyor lumiada bunlar olmaz oyun var belki çook değil ama takılan oyun oynayacağına akışkan ama az oyun oyna daha iyi
eline telefonu almadan yorum yapıyorsun sen böyle konuşursan bende senin seviyende konuşurum evet doğru nokiada kasma riski yoktur çünkü kasıcak oyun veya uygulama yoktur sadece fotoğraf çekmek için kullanırsın telefonu başka işe yaramaz s3 al bişey kasmadan oyununu oyna istediğini yap bak bakalım nokia'nın gidişatı nasılmış kendi ülkesi finlandiya android tercih ediyor daha ne denir

• Beğen
Tepkiler: hükümdağı
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bende nokia kullandım hiçte kötü değil çok sağlam kamerası harika şarj süresi süper sadece androidte 10 oyun varsa nokiada 4 oyun var ama hiçbir şekilde kasmama garantisi veriyor ayrıca yavaş yavaşta oyun sayısı artıyor mantık nokia diyor

fingerback5

fingerback5

Üye
İki cihazıda al eline kurcala sonuç apaçık ortada zaten.Bana kalırsa o kadar para sayıp da sadece menü ikonlarını değiştirebiliyorsam kamera felan boş bitmiştir.Senin tercihin ben lg nexus 4 öneriyorum bir bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Nexus alacaksan al lumia yerine ...ama s3 alma berbat telefon çok kasıyor

enterneoll

enterneoll

Üye
Bende nokia kullandım hiçte kötü değil çok sağlam kamerası harika şarj süresi süper sadece androidte 10 oyun varsa nokiada 4 oyun var ama hiçbir şekilde kasmama garantisi veriyor ayrıca yavaş yavaşta oyun sayısı artıyor mantık nokia diyor

kullandın mı da konuşuyorsun elinde desire x var s3' e laf atıyorsun

fingerback5

fingerback5

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxiHan
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
beyler biraz sakin olun :oke: kalp kırmaya değmez bir telefon icin. .
konuyu açan kardeşime de gönül rahatlığı ile s3 öneririm 1 senedir kullanıyorum ; gayet memnunum. Multimedya konusunda s3 herzaman l920 dende iyidir kardeşim ama kamerada lumia 920 daha iyidir ; ona gore tercihini yap. oyun kasılması nıda s3 ile yaşayan varmı bilmiyorum ama ben yaşamadım:oke: kasmadan oynadığım oyunlar:real Racing 3 , modern combat 3-4 , dead trigger , nova3 , dangeon hunter 3-4 , gta 3 , gta vice city , ganster rio city , six gun , nfs mostwanted , sttreet fighter hd gibi oyunlari kasmadan oynadım s3 de :oke: lumia 920 de de pek kasma yasayacagini sanmam oyunlarda , ikisinide iyi bir araştır ; sonra pişman olma. ama bana göre s3 daha iyi....

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya lumia kasmıyor diyorsunuz kaç aydır lumia 920 kullanıyorum, spider man oyununu yükledim inanılmaz kasıyor ama mağaza yorumlarının yarısı kasıyor, yarısı kasmıyor diyor. Ne iş anlamadım. Telefonu formatladım yine kastı o oyunda. Yardım istedim etmediler. Bare siz söyleyin neden kasıyor şu oyunda yaw. :(

not: s3 un kasıp kasmadığı hakkında birşey demedim ve lumiamdan gayet memnunum lumia al derim.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

MaxipmaN

Üye
s3 kasıyosa benimki 3310

MrExpert

MrExpert

Üye
Kasmadan kastı galiba androidde kronik takılma ve sistemin arasıra geç yanıt vermesinden bahsediyor.

S3 mükemmel bir cihaz değil l920 de mükemmel değil ikisininde birbirine üstünlükleri var Kişisel beklenti ve tercih meselesidir Benim tavsiyem ikisinide inceleyip karar vermen. :oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

kullandın mı da konuşuyorsun elinde desire x var s3' e laf atıyorsun

kullandım tabi 2 sene N8 . 2 ay desire x şimdide 603 kullanıyom 1 haftada s3 kullandım avatarı güncellemedim sadece bilmeden konuşmamak lazımmış ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz daha ince olsa ben nokia alirdim. s3 tam istedigim gibi degil

Üst Alt