Arkadaşlar sizce metin2 deki en güçlü karakter hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

golsime

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizce metin2 deki en güçlü karakter hangisidir?
Bence okçu ninja [=> yorumlarınızı bekliy0rum <=]

Türe

Türe

Üye
Sura . tabıkı 45levelden sonra . ıtemlerı ıyı olursa durdurulamaz . ates hayaletı de perfect olmalı

onurince

Üye
evet ilk once sura sonra savasci sonra ninja samanlari bos wer:ehe

Mert045

Mert045

Üye
Sura ama kasması zor :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
İtem dizmesini bilene en iyisi şaman tabiki.Kritiğinizi %100e tamamlarsanız korumalarınız P olursa.Savunma efsunu donatırsanız karşınızda kimse duramaz.5 yıldır oynuyorum.Tecrubelerimle konusuyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
Savaşçı

Revengeful

Emekli Yönetici
Zamanında popüler olan her online oyunda iyi yerlere gelmiştim.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
ForeverAlone";4157884][COLOR="Red' Alıntı:
İtem dizmesini bilene en iyisi şaman tabiki.Kritiğinizi %100e tamamlarsanız korumalarınız P olursa.Savunma efsunu donatırsanız karşınızda kimse duramaz.5 yıldır oynuyorum.Tecrubelerimle konusuyorum.[/COLOR]

Tabiki. En iyisi Şaman. vslik pvplerde deneyin. Gayet güzel. Ben tek şamanla 6 savaşçıyı deviriyorum vsliklerde. Lvllerimiz aynıyken

erenozanzorlu

Üye
bütün karakterle çok güçlü kardeşim yeter ki savunman olsun karakter içlerinde şura daha güçlü ama bir bedensel savaşçı delici + büyü savunması yapar iyi bi silah birazda yarı insan en güçlü şurayı düz vuruş keser zihinsel kritikle tek atar okçu delici yaklaştırmadan düz ok keser yani ne kararsan kas oyun özelliklerini bileceksin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dizmesini bilen bedenselle herkesi yener ..

oozcan42

Üye
Pvplerde en iyisi sura ama tr de sura itemi bulmak çok zor olduğu için herkes savaşçı kasıyor.

YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
Charı oynayan adama göre değişebilir ama ben surayı tercih ediyorum :D :oke:

sekinardi

sekinardi

Üye
Buyrun size siralamayi yapiyorum.

1. Kritikci SAMAN
2. Kara buyu SURA
3. ZIHINSEL savasci
4. Bicakci ninja
5. Bedensel SAvasci

• Beğen
Tepkiler: alialımlı

alialımlı

Üye
arkadaşlar hepınız yanılıyorsunuz en iyi saman en guclu karakter saman

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardel efsunlar iyi olursa hepsi iyi gider .

alialımlı

Üye
Bende 1 Sıralama Yapayım

En iyi saman iyileştirme + zeka gerekir
Sura Karabuyu + zeka gerekir
Savaşcı ZihinseL + güc gerekir
Ninja bıcaKçı + çeviklik
Okcu Ninjada iyi Bedensel Savaşcıda Öle tercih size Kalmış

turan61_425

Üye
bütün karakterle çok güçlü kardeşim yeter ki savunman olsun karakter içlerinde şura daha güçlü ama bir bedensel savaşçı delici + büyü savunması yapar iyi bi silah birazda yarı insan en güçlü şurayı düz vuruş keser zihinsel kritikle tek atar okçu delici yaklaştırmadan düz ok keser yani ne kararsan kas oyun özelliklerini bileceksin

kardeşim çok iyi açıklamış. Allah razı olsun. Karakteri iyi bilirsen hepsi iyidir. Ama bence büyülü silah. çünkü bugdan kurtarıldı ve dehşet becerisi sorunsuz çalışıyor. Karşıdaki çözmeyi yerse 1 0 geride başlıyor vsye :)

Üst Alt