arkadaşlar sınıfta kalmışım :( allah rızası için akıl verin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sınıfta kalmışım :( allah rızası için akıl verin :(
arkadaşlar sınıfta kalmışım yaa :( ortalama yülkseltme sınavında 45 vermemiş hoca 1 ders yüzünden kaldımm :ağlarım: şimdi ne yapıcam yardım edinn açık öğretimden tekrar lise 3 ten devam edebilirmiyim allah rızası için yardım edin off yaa bütün ömrüm fabrika köşesinde geçicek :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

kol@j

kol@j

Üye
bu ne biçim iş ya... kötü olmuş...

fotoğrafik hafıza tekniklerini al...
bundan sonraki eğitim hayatında çok faydasını göreceksin...

seti çalışman günlük yarım saatten 20 gün bile sürmeyecek belki...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sanmıyorum, geçmiş olsun :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ama benim okul hayatım bitti açık ögretimden olurmuki bu ben lise 3 ten 4 e geçicektim :ağlarım:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dersten başarısız olmuşsan ve kurtarma sınavında da veremediysen,tekrar devam edebilmenin yolu olduğunu sanmıyorum.En son hangi sınıfta kalmışsan oradan devam edeceksin
Geçmiş olsun,üzüldüm gerçekten. 1 Sene çok büyük bir kayıp değil.Ben de 4 senelik okulu 5 senede bitirdim.
Önemli olan mezun olduğun an üniversite okumaktır.Şayet mezuniyetten sonra da bir yere giremezsen kayıp 2 sene olacaktır ve telafisi zordur.(Ben bunu yaşıyorum)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dersten başarısız olmuşsan ve kurtarma sınavında da veremediysen,tekrar devam edebilmenin yolu olduğunu sanmıyorum.En son hangi sınıfta kalmışsan oradan devam edeceksin
Geçmiş olsun,üzüldüm gerçekten. 1 Sene çok büyük bir kayıp değil.Ben de 4 senelik okulu 5 senede bitirdim.
Önemli olan mezun olduğun an üniversite okumaktır.Şayet mezuniyetten sonra da bir yere giremezsen kayıp 2 sene olacaktır ve telafisi zordur.(Ben bunu yaşıyorum)
açık ögretim okursam lise 3 ten devam edebilirmiyim :ağlarım:

Perfect!

Üye
üzüldümm açıkcası ama açık öğretimden devam edebilirsin..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bnm bildiğimi göre bi dersten kaldıysan okul zamanında bi daha sınavlar olacak ve ordan geçmeye calısacaksın yani sınıfı gececeksin okul zamanında bir sınav daha oluyrdu bütünlemeler falan

Revengeful

Emekli Yönetici
Gecmis olsun :(

konyarapp

Üye
Hocalarla iyi anlaşamıyor muydun arkadaşım çok üzüldüm senin adına :( 2 tane kurtarma sınavındanda mı 45 almışsın :/ açık öğretimden devam edersin...

burhanasık

burhanasık

Üye
kaç tane sorumlu dersin vardı ????

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
acaba hocaya yalvarsam geçirirmi 4 e :ağlarım: hocam diyim durumum çok kötü geçir beni falan bi kıyak geçer heralde :ağlarım: 4 e geçmem lazım olmadı bi yemege çıkarırım 100 150 lira tutar ama geçerim heralde

--------------- Ekleme ---------------

bnm bildiğimi göre bi dersten kaldıysan okul zamanında bi daha sınavlar olacak ve ordan geçmeye calısacaksın yani sınıfı gececeksin okul zamanında bir sınav daha oluyrdu bütünlemeler falan
olurmuki böyle :hmmm girsem acaba kabul ederlermi ya ama tastikname falan vermediler direk kaldın dedi bende eve geldim

Burak

Üye
bende lise1de kalmıstım.3deyim şimdi.
3de kalmak :hmmmilginç

senin okul meslek miydi,ticaretmi ? düzmü
okuldan okula derslerin zorlugu değişiyorda.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
meslek okulu

Burak

Üye
meslek en basitidir.nasıl kaldın kardes ya.bak benim dersler hep 5 veya 4 bilgisayar bölümündeyim.

Burak

Üye
zamanında çalışmak gerek derslere.:hmmmneyse olan oldu üzülme.Aksam Liseleri var.Git bir istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt