Arkadaşlar ses efektleri..

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ses efektleri..
Merhaba arkadaşlar ben bu aralar video işleriyle uğraşıyorum.Bir kaç ses efekti arıyorum belki bileniniz vardır.Hani şu sahnede varya cicicuvvv gibi :D veyahut şeyde olabilir.Dıt dıt dıt dıt dııı dıt dıt dıt dıt dııı dıdıdı dıdı gibi olur ya hani o müzikleri nerden bulabilirim.Bilen muziklerin linkini atabilirmi ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Mobil linki verirsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Belki kendim yapip sana hediye edebilirim :)

hikmet366

hikmet366

Üye
bunlar bildim kadarıyla dj nin efect sesleri olması lazım tam bilmiyorum ama

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
FL studio efektleri bunlar bende tam surumu var

burhankoxp22

Üye
fl studio biraz çalış rap için gerekli ritmi yapabilirsin :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Internetteren Tutorial videolari izle

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Mobil linki verirsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Belki kendim yapip sana hediye edebilirim :)
Vallahi cok makbule gecer kardesim merakla bekliyorum birde ani yazi girince videoya din (yazi gırer) binevi sert dusen yazi sesi.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Vallahi cok makbule gecer kardesim merakla bekliyorum birde ani yazi girince videoya din (yazi gırer) binevi sert dusen yazi sesi.

Bak bu konuya hep girdigimde mobil oluyorum,ver artik mobil linki :D

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim özür dilerim o sesi bulmayı çok istiyorum senide yoruyorum ama ben mobıl lınk gondermeyı bılmem söyle yapalım.Youtubea yaz [h=1]AKBABOPRO-Mertcan Bahar'ın Mustafa Ak'tan İntikamı diye orda çıkar 1:45 den sonra o cicicuv sesini arıyom
bide hani olurya macera muzigi dın dın dın dın dııın dın dın dın dın dıııın bide hızla yazı gelir ya müziğe sanki[/h]yer kırılır gibi bi ses çıkarır o sesıde arıyorm buudunn gibi olurya işte bulabilirsen sana çok minnettar kalırım kardeşim <3

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Mert Can reyizin videosu muydu :D

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
abi hala rap le uğrasan varmı ya :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardeşim sana bazı şeyler ayarladım elimden geldiği kadarıyla,umarım beğenirsin :)

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline koluna sağlık süper olmuş vallahi bu konudaki en büyük destekçimsin sana ne kadar teşekkür etsem az :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Rica ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt