aybek1453
Üye
Teşekkür ederim.Farklı bir bakış açısı da getirmişsiniz aynen katılıyorumaybek kutluorum seni. yazdığında yorumların aynısını bende yapıcaktım yoksa. sağol beni yormadığın ve açıkladığın için. İphonela nokiaya para vermektense gider en kelepirinden genede bir samsung alırım.
allahın korelisine veririmde bi amerikanın yada bir avrupanın karnını doyuran bir millet olmaktan utanç duyuyorum. ben değil bi başkası doyurmak istior.
iphone 4 dümdüz şekilsiz yamuk yumuk tasarımsız düz bir cep. süper amoledi dünyada sadece wave ve galaxy s kullanıorki buda herşeye fark atar kardeşim. bence bu tel 1200 felan olmalıydı çok ucuz bile. bende 900 e buldum ve fırsattan istifade hemen üzerine kondum :=) hiç bir sorun yaşamadım bugüne değin. Zaten sorun yaşıyanlarda samsungla sorunu olanlar die düşünüorum bilmem anlatabildimmi.
divx kaydını yaptıktan sonra hiçbir çeviri programına ihtiyaç duymadan ve 5.1 ses efektiyle sinemada gibi neredeyse tüm formattaki filmleri izleyebiliyorsam, görüntüyü ileri ve geri aldığımda hızlı bir şekilde yapmama rağmen bir kez bile takılmıyorsa
1ghz işlemci ile menülerde ve 3d grafikli cpu yu zorlayan oyunlarda bir kez bile takılmıyorsa
bada yerinde sayar diyenlere cevap uygulama ve oyun sayısı 1600 lere geldiyse
hd kamerası sayesinde mükemmel videolar ve görüntüler yakalayabiliyorsa
gelişmiş müzik çaları ile walkman ı aratmıyorsa
ekranı tvlerden bile net görüntü sağlıyorsa
batarya şampiyonu, dünyanın ilk divx sertifikası olan cihazı ve en fazla üçgen çizen grafik işlmcisi çok yüksek bir cihaz gibi ünvanlara sahipse
tasarımı ince ve karizma bir modelden oluşuyorsa
fiyatı özelliklerine göre uygunsa
birkaç maddeye sığmayacak kadar özellikleri çoksa
ve dahası ................................. Varsaa
maşallah diyorum çok memnunum :d
Arkadaşlar ben, 3 yıllık iphone kullanıcısıyım (master durumunda).İlk iphone umu aldığımda 1.0 fw vardı.Üzerinde şu anda 4.2.1 fw kullanan iphone 2g-3g-3gs ve şimdi 4g donanımlı modelini kullanıyor.Geldiği nokta ve yazılımının üzerinden geçen yıllara bakarsak,iphone çook hemde çok yavaş yol kat etmiş.ilk iphone umu aldığımda 1.1 fw güncellemesi çıkmıştı ve inanın ona rağmen ne internette rahat geziyordunuz,ne appstore da adam gibi bir uygulama vardı,bunları geçin Türkçe hiçbir uygulama olmadığı gibi,telefonun Tr dil desteği bile yoktu. yani yok oğlu yok...Bunları neden mi anlattım;wave ilk modeli ve ilk yazılımıyla iphone nun şu anki geldiği noktayı hem donanımı ile hemde yazılımı ile geçmiş durumda başladı.Ben,bundan 1 yıl sonraki güncellemesinde neler yapabileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...
iphone da halen :
**bluetooth bilgi alışverişi yapılamıyor
**görüntülü görüşme yapılamıyor(sadece wifi bağlantı ile iphone 4 ler arasında yapılıyor)
**halen flsh desdeği yok ve olmaycak,çünkü apple adobe ile anlaşma yapmayacağını açıkladı(wave in yeni sürümünde gelecek)
vs.vs.vs.
Bunca yıllık iphone alışkanlığımı ve harcadığım emek ve tecrübemi bırakıp İphone 4 yerine Wave 8500 aldım.
saygılarımla...
Divx kaydını yaptıktan sonra hiçbir çeviri programına ihtiyaç duymadan ve 5.1 ses efektiyle sinemada gibi neredeyse tüm formattaki filmleri izleyebiliyorsam, görüntüyü ileri ve geri aldığımda hızlı bir şekilde yapmama rağmen bir kez bile takılmıyorsa
1ghz işlemci ile menülerde ve 3d grafikli cpu yu zorlayan oyunlarda bir kez bile takılmıyorsa
Bada yerinde sayar diyenlere cevap uygulama ve oyun sayısı 1600 lere geldiyse
hd kamerası sayesinde mükemmel videolar ve görüntüler yakalayabiliyorsa
Gelişmiş müzik çaları ile walkman ı aratmıyorsa
ekranı tvlerden bile net görüntü sağlıyorsa
batarya şampiyonu, dünyanın ilk divx sertifikası olan cihazı ve en fazla üçgen çizen grafik işlmcisi çok yüksek bir cihaz gibi ünvanlara sahipse
tasarımı ince ve karizma bir modelden oluşuyorsa
fiyatı özelliklerine göre uygunsa
birkaç maddeye sığmayacak kadar özellikleri çoksa
ve dahası ................................. varsaa
Maşallah diyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?