Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Samsung Galaxy Ace mi Yoksa Motorola Defy mi ALAYIM LÜTFEN BİLGİ VERİN
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nusirvan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar Samsung Galaxy Ace mi Yoksa Motorola Defy mi ALAYIM LÜTFEN BİLGİ VERİN
motorola defy resımlerı---
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----
samsung s5830 galaxy ace resımlerı---
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
61semih
Üye
bence motorola fefy.2.1 ıle gelecek sanırım fakat saglamlıgı su gecırmezlık sertıfıkası ıle ınsanı cezbedıyor.fıyatlarıda yakın fakat defy daha turkıyeye gelmedı.
tamam galaxy s guzelde aradakı fıyat farkı 250 tl !
nexpow
Üye
özelliklerine göre Motorola Defy daha iyi ama millet genelde Motorola sevmiyo nedenini bilmiyorum hiçde kullanmadım
enaa_881
Üye
evet 250 fark var ama verebiliyosa daha iyi olur diye söyledim
ha sadece ikisi arasında derse iki telefonunda üstün yanları var ikiside olabilir ama ben samsungdan yanayım
samsunga haksızlık ediyosun malları kaaliteli fakat motorola cok geride kaldı onu demek istiyorum samsung bircok kategolide ürünü var
samsung galaxy s2 ye kafa tutan telefon varmı?
CS BETA
Üye
Motorola Defy, ayrıca resmi olmasada TR' de birçok motorola çeşidi var aramak lazım sadece ve de Motorola' lar yeni jenerasyonlarında tamamıyla üst seğmente değer veriyorlar.