Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar samsung ace s5830 almayı düsünuyorum tavsiye eden varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aytekinblack
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar samsung ace s5830 almayı düsünuyorum tavsiye eden varmı
arkadaslar daha önce 5800 kullanıyodum ama simdi samsung ace s5830 almayı düsünuyorum acaba nasıl bi telefon öneririmisiniz veya bunun yerine hangi tlfonu önerirsiniz (500-600 tl arası ) görüslerinizi alabilirmiyim acaba
majorty
Üye
nokia 603 öneririm.
R.A.M
Üye
Bana kalırsa alma o telefonla androidden zevk alamassın mümkün olursa üzerine 100 150 daha koyabilirsen neo V gibi donanımı yüksek telefonlara bakabilirsin.İlla alacam diyosan galaxy gio sadece kamera farkı var arasında 100 lira oynuyo
StaLKeR-190E
Üye
Ace nin ekran çözünürlüğü düşük . bu yüzden android deil sanki spb shell gibi duruyo . NOKİA 603 Öneririm her yönüyle daha iyi bi telefon
Aslında aklımda 603 veya c6-01 vardı ama bana android önerdiler bide 603 de ön kamera ve flaş yok kafam karıştı ne yapsam acep .
KayraBey
Üye
Ace alma daha yüksek modelleri incele
aytekinblack
Üye
Konu Sahibi
mesela hangisi 650 tl ye kadar düşünüyorum ben
StaLKeR-190E
Üye
Kardeşim ben 4 sene 5800 kullandım bir kere olsun ön kamera ve flaş ı kullanmadım . zaten flaş sadece yakın çekimlerde işe yarıyo bide elektrik gidice. Android Alcaksan en kötü Galaxy w yada ace 2 al . başlangıç androidler pek iyi deil
aytekinblack
Üye
Konu Sahibi
evet bende aşağı yukarı 3.5 senedir kullanıyorum ama birazda android kullanmak istiyorum da hangisi iyi bilemiyorum böyle sizin yorumlarımızı araştırıp degerlendirecem inşallah sağol kardeş
- - - Eklendi - - -
daha yorum yapacak yokmu acep
seytan_avcisi
Üye
git bi telefoncuya 2. galaxy s galaxy w veya xperia neo v al kardeşim 2. elde olsa gerçek android kullan benim kuzenimde ace var bende galaxy w her yönüyle bin basıyor performans ekran çözünürlüğü arayüz...
shaqir55
Üye
demekki biz bu teli alarak hata ettik..
scandall20
Üye
ace alma galaxy Wonder al.bence ace almayı dùsnyodum ama W daha iyi tel.işlemcisi rami dahili hafızası falan 3 ace yapar.ace da hem flash player yok root yaparak yüklüyosun bu sefer garantiden ckyo tel ama W de flash var sorun yok yani