Arkadaşlar Salih ve Burcu'yu gören var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Salih ve Burcu'yu gören var mı?
Son bı kac gundur sıtede bır şeyler eksik dıyorum ne salıh ortalıkta ne de fairy.pm atıyoruz cvp yok nerdeler bunlar gören var mı yavvv?:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
fairy kendi isteğiyle ban yemiş ... çok üzüldüm neden böyle istedi acaba ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
neeeeeyyyyyy:@ kım banlamış yav? o kız banlanacak kız mı ? hele dıyorum nıye pıyasada yok bı renksızlik var. emın mısın enes? :agla ağlatma lan beni

aLone

aLone

Üye
kendi isteğiyle banlanmış ya

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu konuları irdelemeye gerek yok arkadaşlar, gerekli açıklama gerektği zaman yapılır ama sorunumuz yok merak etmeyin sadece bekleyelim ;) :locked:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
kendi isteğiyle yazıyor ... ben de çok sasırdım ama öyleymiş işte..

researcher

Üye
salih bana küstü bidaa gelmez...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
burcu kendı kendını banlatıyorsa bır sorun var demektir,ama burcu da değil bence. neyse bekleyelım gorelım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
evet bekleyelim... konu kilitlenebilir o zaman :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
kitlensın o mesele deıl de gercekten burcu bunu nasıl ıster anlayamdım tabı bu dogruysa!
cocugu gıbıydı sıte gülerdim ne bu dıye:) o derece sahıp bır ınsan boyle yapsın aklım almıyor doğrusu neyse

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 hafta belki tatile falan gitmiş de olabilir ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
ıyı de o gıdecek olsa konu bıle acar melegınız gıdıyor dıye:) surda bı kac hafta olduk uye olalı ama yıne de tanırım burcuyu sanmam kı tatıl olsun.o tatıl de olsa gırer:)

aLone

aLone

Üye
neden biri ban istedi biride girmiyo siteye ya=\

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
salıh burdaymıs ya. yazdı ya bekleyın dıye orda. burcu ya aklım takıldı sımdık:(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Burcu abla banlanmış :agla

EroL

EroL

Emekli Yönetici
salihte banlanmasın ? yönetımsel bi sorun olduğu ortada, ama salih ve burcu sitede en aktif kişilerdi, bi de adem var. eğer bu 3ü olmasaydı ben bu siteyi sadece içerik indirme amaçlı kullanırdım.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:oke:onlar ve onlar gıbı dıger bı kaç üyenın sohbetı.. enes ömer vs.... baba insanlar sevıyorum sızi muck:)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Burcu abla kendini isteyerek banlattı sınvalrına adapte olabilmek için.

Odysseus

Odysseus

Üye
salihte banlanmasın ? yönetımsel bi sorun olduğu ortada, ama salih ve burcu sitede en aktif kişilerdi, bi de adem var. eğer bu 3ü olmasaydı ben bu siteyi sadece içerik indirme amaçlı kullanırdım.

Sağol kardeşim. Ancak inanın yönetim ile ilgili sorun yok. Gerekli açıklama yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt