Arkadaşlar s4o Telefonumda Bi Sorum Var Yardım Lazm Acil:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar s4o Telefonumda Bi Sorum Var Yardım Lazm Acil:)
Arkadaşlar burdaki paylaştığınız dosyaları indirmek için tıklıyorum sis dosyası indirir gibi indiriyo ve açmak istedğimde dosya biçimi desteklenmiyor dio siz pc den mi indrp telefona atıyosunuz YARDIM EDİN :p

Heroata

Heroata

Üye
Arkadaşlar burdaki paylaştığınız dosyaları indirmek için tıklıyorum sis dosyası indirir gibi indiriyo ve açmak istedğimde dosya biçimi desteklenmiyor dio siz pc den mi indrp telefona atıyosunuz YARDIM EDİN :p

arkadaşım sen s60 konusunda ne aşıyorsun aynı sorunları acemi iken ben de yaşadım :D sis uzantısını bizim telefonlar açmaz sen s40 JAVA oyunlar bölümünden oyun indir tamam mi ? Yani jar olan uzantıları acar

guney28

guney28

Üye
arkadaşım sen s60 konusunda ne aşıyorsun aynı sorunları acemi iken ben de yaşadım :D sis uzantısını bizim telefonlar açmaz sen s40 JAVA oyunlar bölümünden oyun indir tamam mi ? Yani jar olan uzantıları acar

Arkadaşım fark ettiysen Sis Dosyası Gibi indiriyor diyor adam telinin sis desteklemediğinin farkında.Yani sis gibi indiriyor demesinin nedeni Dosyanın jar yerine ext olarak inmesi.

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Güney Çok Teşekkürler Şimdi Çözmüştüm Senin Paylaşmla iyce aklıma oturdu eywallah :)

---------- Eklendi @ 19:49:36 ---------- Yazıldı @ 19:48:47 ----------

Yhata Ben Acemi Değlim Burdaki Jarlarıda İndirmio :D

guney28

guney28

Üye
Önemli değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt