Ben avcıyım ava giderken de hiç avlanmadım :bleh: bi ara banlanmıştın galiba :eller:
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Ben avcıyım ava giderken de hiç avlanmadım Genişletmek için tıkla ... bi ara banlanmıştın galiba
Genc007' Alıntı: Ben avcıyım ava giderken de hiç avlanmadım Genişletmek için tıkla ... bi ara banlanmıştın galiba
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: dede banlanmıştı Genişletmek için tıkla ... Seninle birlikte açıldı işte onun da banı uğramıştı buralarda olacağım demişti ama gözükmüyor. Nerelerdesin mübarek @KayraBey
Gulu Gulu' Alıntı: dede banlanmıştı Genişletmek için tıkla ... Seninle birlikte açıldı işte onun da banı uğramıştı buralarda olacağım demişti ama gözükmüyor. Nerelerdesin mübarek @KayraBey
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Seninle birlikte açıldı işte onun da banı uğramıştı buralarda olacağım demişti ama gözükmüyor. Nerelerdesin mübarek @KayraBey Genişletmek için tıkla ... özletti kendini
Genc007' Alıntı: Seninle birlikte açıldı işte onun da banı uğramıştı buralarda olacağım demişti ama gözükmüyor. Nerelerdesin mübarek @KayraBey Genişletmek için tıkla ... özletti kendini