Arkadaşlar rica etsem bi ilgilenin

canx68

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rica etsem bi ilgilenin
öncelikle herkeze hayirli geceler araba almayi düşünüyorum 11-12 milyar arasi bmw e30 nami değer çakal kasa 3.16i 1989-1990 model arasi bu araba alinir mi canimi yakarmi parça yönünden nasil sikintisi varmi bilginize ihtiyaçim var

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Buyrun size birkaç yorum

.Benim pek bilgim yok bu araç hakkında ama şunu söyleyeyim 20 yıllık araca binmem ben Parçası zor bulunur,sürekli arza verir,hor kullanılmştır,motoru değişmiştir,değişmesede km si ile oynanmıştır falan da filan da uzaaar gider

canx68

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederim hocam baya bi açıklayacı olmuş peki peugot 206 1.4 motor 4 kapılı beyaz renk 2001 model 11.500 bu araç alınır mı yakın bi dostumuz satıyor arabada gram boya yok tüp bile taktırmamış bakımları zamanında yapılmış

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Öyle bir şey söyledin ki
Bu fiyata bu peugeot'yu bulursam 2 tane alırım sanırım

Dediğin gibi vuruğu kırığı yoksa,km si ile oynanmamışsa kesinlikle kaçmaz.Tüp taktırırsınız 12.500 e mal edersiniz zira bu araçların temizi burada 14.500 lerden başlıyor ve tüp de dahil .

Aracı almadan önce ekspertize de sokarsanız ilerde başınız ağrımaz.

canx68

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim hocam verdiğin bilgiler için

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Rica ederim.Alırsanız iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

km sı cok oluyor bu araçların bir tad alamıcanızı dusunuyorum motor yıpranmıs ve duzen tutmaz oluyor ki 98-99 modellerıne kadar boyle sanayıden cıkmassın lafı bızzat gecerlı olabılır ama kı motoru 0 yaptırırım dersen oda olur kullanırsın 4-5 bın lıra tutar motor yaptırma ama satarken motor neden yapılmıs derler elden cıkarması zor olabılır goruslerım bunlar