Arkadaşlar RAM alacağım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar RAM alacağım yardım
arkadaşlar 2 tane RAM baktım birini alcağım bu mu : [h=2]Kingston 4GB 1333MHz DDR3[/h]
yoksa bu mu :[h=2]Kingston Hyper-X Blu 4GB 1600MHz DDR3[/h]
ikiside 4 GB yeni oyunları almak için alıyorum bilgisayarın içinde 2 GB RAM var

ANIL

ANIL

Admin
Fiyat konusunda sıkıntı yoksa 1600MHZ olanı tercih et ;)

Mufche

Mufche

Üye
1600Mhz daha iyidirde ekran kartın yeterli midir yeni oyunlar için ? :hmmm

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle para sıkıntısı yok zaten aralarında 6 TL oynuyor 2. olarak ta 1 GB ekran kartım var ati readon 5450 HD NFS MW 2 yi oynaya biliyorum fakat çok kasıyor o yüzden RAM alacağım

ANIL

ANIL

Admin
öncelikle para sıkıntısı yok zaten aralarında 6 TL oynuyor 2. olarak ta 1 GB ekran kartım var ati readon 5450 HD NFS MW 2 yi oynaya biliyorum fakat çok kasıyor o yüzden RAM alacağım

Tamam da kasmasının sebebi ram değil ekran kartıdır ya da işlemcin düşüktür. 2 gb ram yeterli oyun için.

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
işlemcim intel core i3 3.20 Ghz önce ram alıp sonrada ekran kartını değiştireceğim zaten

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar donanım hakkında yardım destek ve sorun gibi konularınızı pc donanım teknik yardım kısmına açmanız hem yardım almanız hemde forum düzeni açısından daha yararlı olacaktır donanım genel bölümünde daha çok püf noktalar açıklamalar haberler vb bilgiler paylaşılıyor bu yüzden konuyu gerekli bölüme taşıdım bunuda ufak bir bilgilendirme olsun diye yazdım doğru tercihi yapmanız dileğiyle iyi forumlar.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şimdiki ramin 2 GB ta..
hele bakam hiç düşündün mü ddr3 senin pc ye olacak mı ?

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim 2. olarakta zaten pcmin içindeki 2 GB DDR 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt