Arkadaşlar P1i ' de Kullanabileceğim Msn programı arıyorum ....!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adige1453

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar P1i ' de Kullanabileceğim Msn programı arıyorum ....!
Başlıktada belirttiğim gibi P1i de kullanabileceğim bir msn programı arıyorum yaklaışık 2.5 saattir formu inceliyorum ve 3-5 tane indirdim ama hiç bir sonuç alamadım şuanda kend telefonunda kullanan veya kullanılacağına emin olan bir programa sahip biri payalşım yaparsa gerçekten çok faydalı olacaktır teşekkürler.

mtn_mrt

Üye
Dostum bende çok aradım ama bulamadım en sonunda fring ile bu işe şimdilik çözüm buldum dan üye olup indirdim umarım seninde işine yarar..

adadesigner

Üye
e budd ındır kur dostum sorunsuz wifi den gprs ten ben kullanıyrum

brktnzcll

Üye
ewet bencede ebuddy den indir sorunsuz ben test ettiim umarım işine yarar

liberta_

Üye
ben ındıremıyorum ya lutfen bırı bana acılen yardım etsın beklıyorum lutfen şimdiden tşkler msn adresım [email protected]

unikornmustang

Üye
Arkadaşlar fring en güzeli girin sitesine orda yonlendiriyolar zaten ben 2 aydır kullanıyorum bütün servisleri destekliyo wiralessde sorun yok çalışıyo daha ne olsun :)

bey googlemix

Üye
nasıl yannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

--------------- Ekleme ---------------

busite yi gördüm göreli aşik oldu mususleye bilirim sizive arkadaşlerinizı busitede görmek isterim ve busitye binbir teşekür

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
telefonundan gir direkt ebuddy e o seni modeline gore indirir ..frings den daha iyidir uzun sure kullandim frings i ...yavas..ve bi cok ozelligi az...telefonrehberine gore doluyo...vb.. e buddy sorunsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt