arkadaşlar oturduğunuz yerden para kazanalım ne dersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oturduğunuz yerden para kazanalım ne dersiniz
Arkadaşlar ben süper bisite buldum burada reklam izliyorsunuz ve cidden para kazanıyorsunuz ben şuankadar tam 670 tl kazandım izlemeyede decam ediyorum açıklamalır okursanız sizdenasıl kazandığı anlarsınız ve bana dua edersiniz bu ekonomik krizde wallareklamalr izleyerek para kazanıyorum
İsteyenarkadaşlarım buradan tıklayarak siteye bakabilir

http://www.izleyenkazaniyor.com/?dk=XP-68723-RT-57315<
iii kazançlar arkadaşlar
Türkiye&#8217;nin ilkpatentli internet üzerinden izinli reklam izletme ve para kazandırmaplatformudur.
Kazanılan R-PARA'laranasıl hesaplanıyor ? İzlediğiniz her reklamın bir R-PARA değeri vardır budeğerler o reklamı izinli olduğunuz izleme sayısıyla çarpılır puanlarınızaeklenmektedir. Örnek vermek gerekirse;

XXX markasının günlük reklam gösterimi 2 adettir ve puanı 12 R-PARA dirböylelikle sizin reklamı izlemeniz halinde kazancınız 24 R-PARA olur buda o güno reklamdan kazancınızın 24 Ykrş. Olur.

Günde bu şekilde 50 reklam izleyebildiğinizi düşünürsek bu 24Ykrş.x 50 = 12 YTLeder. Bu düzende reklam izlemeye devam ederseniz aylık 360 YTL gibi bir ekstrakazanç sağlayabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlr bu arada bunu reklam die düşünen yönetecilerimiz olursa silebilirler konuyu ama bana ilginç geldiği için paylaşmak istedim

Desperado6

Desperado6

Üye
Para kazanılıyorda peki bu para nasıl alınacak ele geçecek...?

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
kolay ister pay palla ister banka hesabına arkadaşım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşım paranı 6o tL Sınırına gelince alabiliyorsun.. Ben daha üye olmadım .. Bilgilerini okudum.. - konuyu açan arkadaşa sesleniyorum.. 67o tl kazandım diyorsun.. O kadar parayı sen kaç ayda kazandın ya biraz abartma yok mu

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim üyeliğim yaklasık bir senelik saygılar

EFSANE SINYOR

EFSANE SINYOR

Üye
WALLA BU HAZIR PARA MESELSİ BANA YATMADI BİZİ PARA KAZAMALIM DERKEN :(HORTUMLAMSDINLAR:agla SONRA :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...