Arkadaşlar Orta Halli Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Orta Halli Telefon
arkadaşlar babam dokunmatik telefon istiyor bugun vatandan galaxy ace aldık. babamın internetle işi olmaz alo aç kapat arada yılda mesaj atar sadece kullanışı bu. telefon hiç açılmadı yanda açılan kesilen bant falan kapalı geri iade olur mu? sizden telefon önerisi bekliyorum ekran 3-3,5 inch civarı olsun. şarjı uzun gitsin işletim sistemi falan önemli değil dedigim gibi yegeni var benımde kuzenım arada onun fotoğraflarını çeker. şuan kullandıgı telefon 6230 yardımlarımınızı beklıyorum uygun bütçe ile tabiki birde vatan geri iade alır mı teşekkürler

by-pegasus

Üye
samsung 5610k

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
hocam illa dokunmatik istiyor. birde kutusu falan açılmadı direk iade edebilir miyiz?

Invoke

Invoke

Üye
İade olur herhalde açılmadıysa bir sorun, yanlış olmuş filan deyin. Değiştirip farklı bir model mi alacaksınız?

- - - Eklendi - - -

Lumia alın madem 520-620 filan.

Lenneth

Üye
Lumia 520-620 den biri cok iyi olur.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
hocam :) babam sadece alo aç kapat yapıyor lumiayı falan kullanamaz daha zor mesaj yazıyor ace bile fazla. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama en iyi seçenek Lumia 520 oluyor bu konuda.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar babamın mail adresi bile yok 54 yaşında :) şuanki telefonu 6230 düşünün. telefonu aldığında internet paketi falan olmucak her ay dakika yapıyor arada ayda bir kere mesaj çeker bu kadar yani :) 500 600 lira verip israf etmek istemiyoruz. birde kesin iade olur mu?

Lenneth

Üye
arkadaşlar babamın mail adresi bile yok 54 yaşında :) şuanki telefonu 6230 düşünün. telefonu aldığında internet paketi falan olmucak her ay dakika yapıyor arada ayda bir kere mesaj çeker bu kadar yani :) 500 600 lira verip israf etmek istemiyoruz. birde kesin iade olur mu?

Nokia 603 paklar o vakit.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
bende 603 vardı hocam sattık o zaman. şuan s5610na ikna etmeye çalışıyorum iyi gibi duruyor başka önerileriniz var mı?

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu Vatan Bilgisayar'dan alınma tarihinden 1 haftaya kadar değiştirebilirsin. Telefon olarak da Nokia Lumia 520 öneririm.

Joker.

Joker.

Üye
Aradaşlar kasmayın bu kadar albi C5-03 hayli hayli iş görür

jetblacklife27

Üye
o zaman 5230 bile yeter

Krofessional

yaşlı adama lumia öneriyosunuz ? ....... klasik nokialar iş görür 5800 , c5-03 falan

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama şöyle de bir durum var ki Symbian alana kadar az daha koyup Lumia almak daha mantıklı. Belki ilerde lazım olur.

- - - Eklendi - - -

yaşlı adama lumia öneriyosunuz ? ....... klasik nokialar iş görür 5800 , c5-03 falan

Ayrıca bunları kullanmak daha zor. Rezistif ekran olduğu için.

Krofessional

peki

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:oke:

blood_angel

blood_angel

Üye
fazla para vermek istemiyor o zaman nokia x3-02 al kurtul 150 tl hem dokunmatik hemde tuşlu yada 5800 babanı idare eder :oke:

MaxipmaN

Üye
520 al

Baskentliia

Baskentliia

Üye
nokia c7-samsng galaxy wonder bi bak derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt