Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar opera mini sizce Windows Phone a gelir mi?Bilgisi olan var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paix1984
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar opera mini sizce Windows Phone a gelir mi?Bilgisi olan var mı?
Merakla beklediğim bir uygulama ve doğrusu ie ye benim için iyi bir alternatif olacak şimdiden teşekkürler
Nasıl Gelmiyor Opera Bunun İçin Çalışıyor Henüz Bir Tarih Verilmedi Ama Kısa Zamanda Gelmesi Bekleniyor
şuanda Uc Web Tercih ederim
yusuf__1907
Üye
operaya okadar alıştım ki eski tellerden wp de olmadıgı için nete giresim gelmiyor
paix1984
Üye
Konu Sahibi
Benim opera yetkililerine attığım maile cevap geldi bugün gelecek sürümlerden sonra geleceğini söylediler yani wp bin 8.1 güncellemesini bekliyorlar sanırım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hasan3472ty
Üye
Gelsin artık . Operasiz telefon bir işkence benim için . Windows mobilede bile muhteşemdi ie cok gerideydi
respection123
Üye
Gelse bile internet explorer hızına yetişemez diye düşünüyorum
Bu Programın Çok Gelişmesi Lazım.
Hiçbiri Skyfire Kadar Kaliteli Değil En iyi Alternatif Opera Oda Mağazada Yok Bolt Browser Gelse Süper Olurdu Maalesef Batı Bolt Browser ;(
SheFy
Üye
Opera 2 yıl önce wp için çalışıyoruz demişti. Çıksaydı çoktan çıkardı. Bence opera mobile ve mini zaten en başından beri hazırdı. Microsoftla anlaşamadılar galiba. Çünkü opera her platforma çıkarıyor ayrım yapmadan. Koskoca windows phone a mı çıkartmayacak
technocu1
Üye
Explorer ın nesini beğen miyorsunuz ?
Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
Ben mobil wp8'deki int explorer'ı gerek chrome gerekse operadan dahi başarılı buluyorum...
luckysleven
Üye
opera arayüzü olsun gerisine gerek yok ie alt yapısı bence yeterli
paix1984
Üye
Konu Sahibi
Gelir eminim onlarda gelir ama sanırım Blue güncellemesini bekliyorlar
bulutsuzgece
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Opera'nın Windows Phone ile ilgili herhangi bir çalışması maalesef şu an gündemde yokmuş.