Arkadaşlar Notebook'ta marka seçmeme yardım eder misiniz? LÜTFEN!

Sponsorlu Bağlantılar

selman12345

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Notebook'ta marka seçmeme yardım eder misiniz? LÜTFEN!
Arkadaşlar bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var. Notebook almayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsızım. Bazı markaların ısınınca kendiliğinden kapandığını duydum. Özellikle notebook kullanan arkadaşlar hangi markayı tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? "ilk konum" LÜTFEN ARKADAŞLAR.

• Beğen
Tepkiler: einstein556

guest1212

guest1212

Üye
casper yada acer al

selman12345

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım ama bugün bi acer gördüm ısınmıştı ve kendiliğinden kapandı

akula

akula

Üye
Teşekkürler arkadaşım ama bugün bi acer gördüm ısınmıştı ve kendiliğinden kapandı

bende casper nirvana var ve acayip ısınıyor tavsiye etmem ama toshiba ;asus veya uygun fiyatlı bişi düşünüyorsan acerden şaşma fakat acerden grafik kapasiteli bi oyun felen bekleme hoş hiç birinden bekleme derim bu tip aletlerle nette okey ofis işleri gibi işler yapabilirsin yani bunu dışında bişi bekleme derim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım bence ASUS al... Bende Asus F3JC modeli var ve çok çok çok memnunum...

djcrazyselo

djcrazyselo

Üye
Bence toshiba al serisi fark etmez cok iyi bir maldır

selman12345

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
maddi boyut sorun değilse sony yada tosh.den vazgeçme ama biraz uygun olsun dersen hp pav.serisi ve asus tercihin olmalı...
asus ta adaptörde ısınma çok aşırı fazla ancak problem olmuyor ama hep aklımda diyorsun, HP Pav... serisi bilgisayarlar ısınma konusunda canavar 18-19 sa aralıksız çalıştığını bilirim herhangi bir problem yaşamadım.
ancak dizüstünde herşeyden önce işlmecinin intel olmasına özen göster.

selman12345

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım fikirlerin işime yarıycak.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Toshiba.

fenomen035

Üye
bencede toshiba al, gerçekten cok kaliteli ben satellite A210 1AP modelini kullanıyorum cok memnunum...

maliakg

maliakg

Üye
casper sony veya toshiba ama en ekonomiği casper o yüzden bnce casper;)

sadanorg

Üye
Arkadaşım asus almada ne alırsan al. teknik servis çoooook hızlı tam üç aydır ne telefonlara çıkıyorlar nede leptopu göderiyorlar onlara göre asus kullananlar keriz.

cbf150

cbf150

Üye
ben acer aspire 5535 kullanıyorum alalı 3 ay oldu hıçbı sorun çıkarmadı memnunum

erhan14321

erhan14321

Üye
arçelik anb 675 mt modelini tavsiye ederim arkadaşlar çok ama çok memnunum her açıdan benden tavsiye herkese..saygılarımla..

Doğan

Üye
monster ;)

Atakan

Atakan

Üye
Acer

turkordu

turkordu

Üye
Fiyatı önemli değil ben kalite istiyorum dersen toshiba uygun bişey olsun beni de götürsün diyorsan hp öneririm.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bence alienware al kesin bak memnun kalmaman mümkün değil asla ama amerikadan getirtmen lazım bak buradan

Takipçi Satın Al

Üst Alt