Arkadaslar nolur yardım edin hafıza kartı sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

yasarfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar nolur yardım edin hafıza kartı sorunu !
Öncelikle iyi günler arkadaslar. 2 gün önce Samsung m620 aldım 2 el. 2 gb hafıza kartı vardı içinde. Aldığım gün oyun, şarkı vb.yi kart okuyucuyla hafıza kartına attım, çalıştı. 2 gün sonra akşam yine şarkı atayım dedim. Bilgisayara taktım. 2 tane yeni klasör oluşturdum. İsimlerini değiştirdim. Sonra şarkıları attım. Hafıza kartını tel. e taktım. Bellek kartını tel. den açmaya çalıştığımda "Varsayılan klasör eklenemiyor. Kök klasör dolu." diyor ve içini boş gösteriyor. PC' ye tekrar taktım. PC'de ise "F: sürücüsü biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz ?" diyor. Evet dediğimde sona geldiğinde "Windows biçimlendirmeyi bitiremedi." diyor. Dosya sistemi ise RAW olarak gözüküyor. Biçimlendirmede FAT, FAT32 denedim. Olmadı. Hafıza kartındaki bilgiler önemli değil. Sadece formatlamak istiyorum. Nolur yardım edin.

NOT: Hafıza kartı uçtuysa değiştirebilir miyim ? ( 2. el almıştım tel. i )

Perfect!

Üye
telefona takıp biçimlendirmeyi dene
Denedinmi bilmiyorum ama

CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
bilgisayardan biçimlendirmek kartın sistem klasörlerinide siler. tel. den yapman tavsiye..

yasarfb

Üye
    Konu Sahibi
Tel. den de yapıyorum. Bi kere PC'den yaptım az önce. Düzeldi ama bi dosya atınca yine bozuldu :D. Tel. den yapınca biçimlendirildi diyor. Ama girmeye çalıştığımda "Tanınmıyor. Biçimlendirilsin mi ?" diyor. Yani aynı şey. Çözüm yok mu yaa :S

Cynical

Cynical

Üye
Şu sayfadaki program RAW sorununa bire birdir. Bir göz at derim...

yasarfb

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum tşk. ilginiz için

uygun214

Üye
bnm ki varsayılan klasör eklenemiyor kök klasör dolu dior aynı şekilde

akif-72

akif-72

Üye
slm arkadaslar bende n73 var hafıza kartınızda zararlı yazılım bulundu diye uyarı geldi hafıza kartını telefona taktıgımd a telefon donuyor pcye takıyorum gormuyor hafıza kartını nasıl biçimlendirebilirim yardımcı olurmusunuz tşk

eyupeyup21

Üye
Öncelikle iyi günler arkadaslar. 2 gün önce Samsung m620 aldım 2 el. 2 gb hafıza kartı vardı içinde. Aldığım gün oyun, şarkı vb.yi kart okuyucuyla hafıza kartına attım, çalıştı. 2 gün sonra akşam yine şarkı atayım dedim. Bilgisayara taktım. 2 tane yeni klasör oluşturdum. İsimlerini değiştirdim. Sonra şarkıları attım. Hafıza kartını tel. e taktım. Bellek kartını tel. den açmaya çalıştığımda "Varsayılan klasör eklenemiyor. Kök klasör dolu." diyor ve içini boş gösteriyor. PC' ye tekrar taktım. PC'de ise "F: sürücüsü biçimlenmemiş. Şimdi biçimlendirmek ister misiniz ?" diyor. Evet dediğimde sona geldiğinde "Windows biçimlendirmeyi bitiremedi." diyor. Dosya sistemi ise RAW olarak gözüküyor. Biçimlendirmede FAT, FAT32 denedim. Olmadı. Hafıza kartındaki bilgiler önemli değil. Sadece formatlamak istiyorum. Nolur yardım edin.

NOT: Hafıza kartı uçtuysa değiştirebilir miyim ? ( 2. el almıştım tel. i )

aynı sorun beim kartada oluştu ama Cynical kardeşin verdiği linkten yararlanamadım çünkü anlamadım linki tıkladıktan sonra ne yapmamız gerektiğini yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler

sedat_seymen

Üye
kart okuyucundandır baskasıyla dene duzelir

eyupeyup21

Üye
kart okuyucundandır baskasıyla dene duzelir

öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler ama senin önerini denedim yine aynı şey çıktı karşıma önemli verilerimi oraya atmıştım tam yedekleyecekken başıma geldi yardımcı olursanız sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
biçimle ozaman

eyupeyup21

Üye
teşekkür ederim ama onuda denedim olmadı maalesef

knife130

Üye
Bicmlendrn bi sekilde bence yine olmazsa yeniden bellek alin fat olunca kolay kolay duzeltilemiyo diye bliyorum

eyupeyup21

Üye
yok denedim olmadı yinede ilgilendiğiniz için teşekkürler ama başka bir öneriniz varsa lütfen yardımedin

Üst Alt