legolas29
Üye
Bnm t20 asphalt 5 pes12 nova gta3 gibi oyunlari 0 kasma ile aciyor...gio ile ayni ozellikte degil mi t20 ile
Çok çok oldugna ve uygulama ile bu farkın kapanmayacagına emin olabilirsiniz.
Ben Nokia 603 öneriyorum pisman olmak istemiyosa 603 alsın.Gio'nun yazılım destegi gitti gidiyor.
Az olsa bile az olan oyunları takılmadan akıcı bir sekilde oynar 603'te.Gio'nun çalıstırdıgı kaliteli oyunlar bi elin parmaklarını geçmez.
Çok çok oldugna ve uygulama ile bu farkın kapanmayacagına emin olabilirsiniz.
Ben Nokia 603 öneriyorum pisman olmak istemiyosa 603 alsın.Gio'nun yazılım destegi gitti gidiyor.
Az olsa bile az olan oyunları takılmadan akıcı bir sekilde oynar 603'te.Gio'nun çalıstırdıgı kaliteli oyunlar bi elin parmaklarını geçmez.
Dostum sen yanlis anladin beni.. senin fikrin oyle olabiir.eger ben yazmak istedigimi yanlis aktardiysam ozur dilerim..
evet canım ben yazıyorum bir problem mi var !? 2 telefonu da kullandım ve X6 benim ihtiyaçlarıma göre gio'dan çok daha iyi .
fikirlere saygılı olarak düzgün yorum yaz.
Bnm t20 asphalt 5 pes12 nova gta3 gibi oyunlari 0 kasma ile aciyor...gio ile ayni ozellikte degil mi t20 ile
Ben neyden bahsediyorum sen ne diyorsunGrafik islemcisi yetersiz ekran çözünürlügü düsük.
Nokia 603 harika bir grafik islemciye sahip.Ekran çözünürlügü 360x640.
Ekran parlaklıgı listelerde zirvede.1Ghz islemci 512 mb ram. 5MP kamera ve 720P video kaydı alabilme..
Ayrıca yeni bir cihaz gio'ya oranla yazılım destegi daha fazla.
Ben neyden bahsediyorum sen ne diyorsuntamam haklisin. Seninle tartismaya girilmez...
Aynı aynı t20 de gio'da alt sınıf modeller
Ekran çözünürlükleri gpu'ları islemcileri falan aynı
Kırpılmıs oyunları oynar iste.
Android kullanıpta orjinal yazılım kullanan varmı acaba?
onun yarısında oynatmasının nedeni oyunu ios dan port ettiler.ama doğru düzgün port edemediler bile.Ben donanim yetmedigi icin demiyorum zaten.Nokia da olmayan seyler var diyorum o snn dediklerini de aciyor.illa kendini hakli cikarmak istiyosan haklisin...Ben burada nokianin geri kalmis sisteminden bahsediyorum..bir pes11 i bile yarim ekran oynuyan sistem bkz: c6-01 zaten kucuk ekran onunda yarisinda oynuosun...
Bende nokia kullanıcısıyım hiç gözüm yok o oyunlarda
Telefonumda 2-3 tane oyun var hero of sparta,hawx,apshalt 6,prince of persia,assasins creed vs.
Hem o oyunlar donanım yetmedigi için mi çıkmıyo sanıyosun symbian için?
---------- Eklendi @ 19:12:08 ---------- Yazıldı @ 19:10:35 ----------
Hocam verdiginiz linkler için ugrasmıssınız ama onlar modifiye yazılımlar.
Symbian içinde onlarca cfw var hemen hemen aynı isi gören.
Demek istedigim orjinal yazılımlar.Örnegin ics?
onun yarısında oynatmasının nedeni oyunu ios dan port ettiler.ama doğru düzgün port edemediler bile.
Ben donanim yetmedigi icin demiyorum zaten.Nokia da olmayan seyler var diyorum o snn dediklerini de aciyor.illa kendini hakli cikarmak istiyosan haklisin...Ben burada nokianin geri kalmis sisteminden bahsediyorum..bir pes11 i bile yarim ekran oynuyan sistem bkz: c6-01 zaten kucuk ekran onunda yarisinda oynuosun...
işte burada cm9 kendisini gösteriyorYoktur ama 4.0 mimarisine modifiye etmek de bi baskadır heralde.
SakinBiliyorum kadesim bende onu diyorum!!
Hee tamam pes varsa gio alsın
Hocam verdiginiz linkler için ugrasmıssınız ama onlar modifiye yazılımlar.
Symbian içinde onlarca cfw var hemen hemen aynı isi gören.
Demek istedigim orjinal yazılımlar.Örnegin ics?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?