Arkadaşlar nokia c5 alınırmı iyi telefonmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokia c5 alınırmı iyi telefonmu
Arkadaşlar nokia c5 alınırmı iyi telefonmu 5800 mı alıyım yoksa nokia c5 mi

selcukkonyali

Üye
Bir C5 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. hem şarjı uzun gidiyor hem program yüklemek mümkün hem navigasyonu var ve çok güçlü hem de bu özellikler egöre ucuz.

eQooo

eQooo

Üye
sesi az çıkıyor diyorlar...

Yelomi

Üye
5800 mı? tavsiye etmem pek. Kuzenimde vardı o telefon.Omu kötü kullandı yoksa telefonmu kötü bilmiyorum ama oldukça dandikmiş.Seni yanlış etkilemek istemem. Bu yüzden uzunca bir araştırma yaptım. Özellik bakımından nokia c5 te 3G yok mesela . Ama 5800 a göre daha kaliteli ve kullanışlı. C5 te kararlı mısın ? istediğin özellikler ve fiyatı söylersen araştırabilirim (:

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı? tavsiye etmem pek. Kuzenimde vardı o telefon.Omu kötü kullandı yoksa telefonmu kötü bilmiyorum ama oldukça dandikmiş.Seni yanlış etkilemek istemem. Bu yüzden uzunca bir araştırma yaptım. Özellik bakımından nokia c5 te 3G yok mesela . Ama 5800 a göre daha kaliteli ve kullanışlı. C5 te kararlı mısın ? istediğin özellikler ve fiyatı söylersen araştırabilirim (:
arkadaşım ben samsung star wifide karar kıldım ama sana zahmet araştırırmısın kaç para internettende alabilirim ama 310-320 tl olması iyi olur

farukozer4444

farukozer4444

Üye
nokia c5 te 3g var. ama bence 5800 almalısın. ben de c5 almayı düşünüyordum. ama vazgeçtim 5800 alcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt