arkadaşlar nokia c3mü alsam yoksa blackberry curve 8520 mi alsam yada telefon önerin acil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia c3mü alsam yoksa blackberry curve 8520 mi alsam yada telefon önerin acil.
arkadaşlar nokia c3mü alsam yoksa blackberry curve 8520 mi alsam yada telefon önerin acil.:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
Önerdiğin markalarda gelecek yok, optimus black'e bi bak derim hoca, hem bu devirde ileriye dönük bi smartphone alman gerekiyo o yüzden android işletim sistemi olan bi telefon senin için iyi olucaktır.. Optimus black'te 2.2 froyo var, ekranında nova display özelliği var ön kamerası 2 mp daha be olsun :ehe Sana tavsiyem optimus black, al kurtul :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bizce de android'li bi cihaz almalısın. ama illâ bu ikisinden biri dersen tabii ki blackberry.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bence hiçbiri; LG Optimus Black alsan daha yararlı olur. Çünkü günümüz teknolojisine paralel kalitede olmasına rağmen fiyatı oldukça düşük. :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Blackbarry ı tavsiye ederim sana eğerki ikisi arasında kaldıysan. ki farklılık arıyorsan bütçeni sunarsan.. bir kaç smartphone önerebilirim sana.

svetlo

svetlo

Üye
Blackbarry al derim dostum nokia eskisi kadar iyi değil artık

hoss

hoss

Üye
8520 kesinlikle:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adam C3'den 8520'den bahsediyor,siz kalkıp adama optimus black öneriyorsunuz iyimisiniz siz kardeslerim :ehe
Optimusdan baska telefon mu bilmiyorsunuz ne sorsalar optimus black :d:
Bende 8520 diyorum arkadasım :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
valla kardesım benım sana tavsıyem android işletim sistemi olan bı telefon almandır. ben 3 hafta once aldım Lg optimus black.. çokta memnunum gercekten cok guzel telefon.. tasarım olarakta şarj olayı olarakta ıyı telefon ekran parlaklıgı cok ıyı nova display sayesınde her ortamda aynı goruntuyu alabılıyorsun telefondan uygulamalarıda bedava ve cok guzel seyler war marketınde.. fıyat olarak en ıyı smartphonelardan bırı bence.. bakmanı tavsıye ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt