Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiArkadaşlar Nokia 5800 XM 'mi yoksa E71 Mİ hangisi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okumus_43
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Nokia 5800 XM 'mi yoksa E71 Mİ hangisi??
arkadaşlar hangisi daha iyi sizce??
tuşbaşehri
Üye
heval e71
Kingmortall
Üye
5800 derim
golo08
Üye
sorun vardı arkadaşlar 5800 la ilgili yardımcı olurmusunuz ya ben msj pc kopyalıcam ama yapamıyorum bazen kopyalıyo bazen olmuyo donuyo kalıyo
okumus_43
Üye
Konu Sahibi
Tuşbaşehri Hewal tşk yorumun için
golo08 kardes telefon harbiden bazen kasıyor yani kullanman için biraz sabır gerekiyor....
Revengeful
Emekli Yönetici
Arkadaşım 2 si de birbirinden ayrı sınıflarda 2 telefon.Biri eğlence için yapılmış diğeri iş telefonu.
O yüzden 2 side kendi alanlarında iyiler.Bundan dolayı karşılaştırmak doğru olmaz.
golo08
Üye
okumuş_43 ya bikaç sefer kaydetim ama donuyo kalıyo pc suit çözemedim de burdan yardımcı olurlar diye duşundum bazen kopyalıyo bazen kopyalamıyo donuyo
okumus_43
Üye
Konu Sahibi
golo08 kardes pc suite artık eski bana göre ..
kutudan çıkan cd ile Ovi suite i yükle çok daha kullanışlı çokd rahat kopyalarsın...
golo08
Üye
çok sagol tşkler denicem inş olurya
umutcan_bora
Üye
sorumu bea knk ya e tabikide E71 :-) xdxd
golo08
Üye
okumuş_43 bunu nasıl yuklicez beceremedim ya yardımcı olurmusun
okumus_43
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim eğer telefonun yeni ise zaten içerisinde küçük bir cd ile ovi suite bulunuyor. Eğer yoksa orjinal yazılım olarak ben sana yardımcı olabilirim ama pc suite le artık uğraşma o devir kapandı.