Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
netbook alacağım ama hangi marka hangi model ve özelliklerde bir bilgisayar alacağımı bilmiyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Netbooku internet ve film izlemek için alacağım..
yanlış yere açtığımın farkındayım taşınsın silecektim konuyu ama cepten yapamadım..bütçe 600
serkanoloji
Üye
psp al bence.
trsword52
Üye
ben LG ürünlerinden al derim. Bendeki netbooku 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Netbooka alternatif olarak çin mali ipadler var onlarda gayet iyi işini görür...
SHS
Üye
netbooklar tarih oluyor bazı firmalar üretimi durdurdu bile.. Ultrabook al, yeni yeni modeller geliyor az bekle
trsword52
Üye
arkadaş bütçe için 600 demiş. Emin misin bu bütçeyle ultrabook alabileceğine)
tsk ederim yorumun için..lenova bana güzel gibi geldi. Dahili bluetoot hoşuma gidiyor ..şu intel atom olayı önemli galiba çünkü kimse sadece atom yazanı beğenmiyor intel olmasının farkı ne?
mrt-06
Üye
ultrabook tam bir kandırmaca git onun yerine mac al. bide netbookların devri kapanmadı çıkan haberlerin hepsi yalan halan satışları yüksektir ultrabook ve tabletlerin satılması için söylenen bir yalan
ibrahimeldemir
Üye
abiler konu acdim cok onemli bi yardimci olabilirmisiniz lutfen