junky55
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar ben bunu beceremedim yardım edermisiniz
--------------- Ekleme ---------------
bolt ücretli bir programmıdır? girerken
ücret alınacak yazıyo
1) Samsung Star'ın üzerindeki tarayıcı malesef açmıyor videları (flash player güncel değil uyarısı veriyor) ama bunu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkteki tarayıcı ile çözebilirsin.
2) Messenger olarak da buyur bunu kullan istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ARKADAŞLAR BENDEDE NOKIA N95 VAR VE FACEBOOK U AÇTIĞIMDA VİDEOLAR İÇİN FLASH IN SON SÜRÜMÜNÜ İNDİR DİYOR YARDIMCI OLABİLİSENİZarkadaş bunu yükledim ama yine tam ekran olmuyor mesela yasaktube die bi site var orada tam ekran ama onuda flash playersiz izleyemeiyoruz varsa lfash player bulan yollasın
arkadaşlar size müjdem var
artık flash aramaya gerek yok internten video mu izlemek istiyorsun tam ekran tarayıcıyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyaz gir orada istediğin video yu yaz sonra sag tarafda bunu ındır butonu war orada 3GP kısmını tıkla 30 sn ye de max dosya insin ve tam ekran keyfini çıkar ben azönce ramiz dayıdan seçmeleri izledim Hd kalitesinde kardeşşşş
tşk.ellerine sağlık.samsung star w-fi de işime yaradıarkadaşlar size müjdem var
artık flash aramaya gerek yok internten video mu izlemek istiyorsun tam ekran tarayıcıyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyaz gir orada istediğin video yu yaz sonra sag tarafda bunu ındır butonu war orada 3GP kısmını tıkla 30 sn ye de max dosya insin ve tam ekran keyfini çıkar ben azönce ramiz dayıdan seçmeleri izledim Hd kalitesinde kardeşşşş
--------------- Ekleme ---------------
düzeltilmiş hali................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?