Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ne olur allah rızası için yardım edinn :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva
Üye
valla 3 sene oldu lise bıteli kardesım unuttum not sistemini dua ederim yanlız umarım gecmıssındır
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
belge puanı 2.225
haftalık ders saati 40
agırlıklı puanlar 92 çıktı yıl sonu başarı puanı 48,73 yazıyo
BktsBcr
Üye
45 ve altındakiler kalıyor diye biliyorum ama umarım geçmişsindir..
Revengeful
Emekli Yönetici
şuanki kredin kaçtı???
sınıf geçmek için 68 veya 72 kredi alman lazımdı eğer bu sınavlarla o krediyi tamamladıysan geçersin ama sorumlu olarak geçersin
aLone
Üye
2 tane kurtardıysan daha ağustostada girceksin.1 tane kurtarsan yeterli
BktsBcr
Üye
sorumlu geçsende olur yani, elbet geçirirler seni o kaldığın derslerden..
Revengeful
Emekli Yönetici
sorumluluk sınavları ortalama yükseltmeden daha kolay zaten
rbg12
Üye
krediyi boş verin ortalamanı bide sorulu olduğun derslerin notlarını verbi yol söliyeyim
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
geçen sene 4 taneden birini kurtardım geçtim bu sene 4 te 2 sini kurtardım
Consul9
Üye
kardeşim rahat geçiyosun önceki yıllarda dahil toplamda 6dan az dersin warsa yani örn toplamda 5 dersi weremedin geçersin ama 6 veya daha fazla dersi weremezsen kalırsın senin şuan 2 dersin war yani geçmişsin
rbg12
Üye
9 dan10 amı geçtin
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
ama kardeş sorumlu oldugum dersler 7 tane oldu o sorun işte ondan korkuyorum bu seneden 4 tane var geçen seneden 3 tane var 7 tane oldu
Tuba.Erva
Üye
hala bulamadınmı sorunun cevabını kardesım
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
yok ablam nerede yaa
Tuba.Erva
Üye
sıkma canını sonuclar acıklanana kadar yolun var
rbg12
Üye
bisen msn ni ver ben sana anlatıyım
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
bilgilerimde var
Consul9
Üye
kardeş o zaman bulduğun sorumluluk sınavına gir toplamda 6 tanesine girebilirsin kesin vereceğin 3-4 tanesine gir eğer girip veremediysen okulların açılmasına yakın zamanı bekleyecen o zamana kadar ii çalış unutma geride toplam 5 ders bırakabilirsin
rbg12
Üye
ben bulamadım sen yaz bi
Consul9
Üye
kardeş kingmorun avatarına gel tıkla açık profil bilgilerine gir orada iletişimde msnsi yazıyor her yere msn yazılmaz