Arkadaşlar N96 için ilginç bir sorun ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

var1234

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N96 için ilginç bir sorun ...
Merhaba arkadaşlar benim N96 telefonum var ve bunun yazılımını nokia software updater yardımı ile güncelledim . 10.065 di yazılımım şimdi ise 12.043 görünmekte fakat diğer arkadaşların N96 larında baktığımda onlrın versiyonları V30 larda :S telefonu nokia software updatere bağladığımda son fw nin 12.043 olduğu görünüyor ve v30 a güncelleyemiyorum .Bu neden oluyor bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın kimse açtığım konularda cevap yazmıyor. Mutlaka başına gelmiş bir arkadaş vardır. Şimdiden saolun.:evet:

bybilal

bybilal

Üye
x#0000# yaptınmı bide ordan güncellemeyi dene istersen

var1234

Üye
    Konu Sahibi
yaptım son versiyonu yine V12 olarak görüyor anlamadım gitti :S:S phoenix ile atsam sorun çıkarır mı acaba
??

--------------- Ekleme ---------------

çok ilginç bir durum bakın :S:S Şimdi nokianın sitesinden benim telefonun yazılımı güncel mi testini yazdım benim kodu yazdığımda son sürüm 12.043 yazıyor .Ama maxicep kaynağındaki tr kodlar bölümünde N96 için Black ve titanium a baktığımda 30.101 görünüyor . peki benim telefonum bu 2 seriden de değilse ne yani neden güncellemiyor içine black ve ya silver titanium kodlarından birini yazıp güncellesem sorun çıkarırmı ??

--------------- Ekleme ---------------

:nono:anlaşıldı her zamanki gibi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...