arkadaslar n95 telefonum bilgisayara baglamak icin program bulamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

byn_rapper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar n95 telefonum bilgisayara baglamak icin program bulamiyorum
arkadaslar telefonum N95 telefonumu bilgisayara baglamak icin program bulamiyorum nokia pc suit bu telefon icin ise yaramiyo galiba deniyorum olmuyo cunku aldigima pisman oldum ya bu telefonu :vur bi yardim etseniz cok acil:allalla:
program yulemek istiyorum telefonuma ornegin turbo msn, msj kilitleme fotograf kilitleme fln onlarida atamiyorum yada calisiyomu bu telefonda bilen varsa bu konudada yardin ederse sewinirim sindiden tesekkur ederim:op:

ayazabi

ayazabi

Üye
burada n95 ait pc sutie bulailirsin

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim her telefonun Pc Suite modeli değişiktir... En son sürüm zaten N95 in Pc Suitesidir. Telefonu aldığın zaman yanında vermek zorundalar bu CD yi. Kaçak bile alsan kutu halinde verirler sana..... Eğer bulamadıysan bana hatırlat ve iste sana N95 in Pc Suitesini atayım ;)

schumici

schumici

Üye
Kardeşim her telefonun Pc Suite modeli değişiktir... En son sürüm zaten N95 in Pc Suitesidir. Telefonu aldığın zaman yanında vermek zorundalar bu CD yi. Kaçak bile alsan kutu halinde verirler sana..... Eğer bulamadıysan bana hatırlat ve iste sana N95 in Pc Suitesini atayım ;)

her zamanki gibi olayı çözdün yine kardeşim ellerine sağlık:oke:

meryembebek

Üye
Yok burdan ındırılmıyor

guldos

Üye
Nokia sitesinden nokia.com (dan turkiye secerek) pc suit veya simdi Ovi suite indirerek baglantıyı kurabilirsiniz. sitede en son surumu vardır. CD deki en eski(ilk surumdur.) NokiaN95 en iyinokialrdan biridir. Telfonun da yeni guncel surumunu yuklemeniz gerekir ikisinin birbirine uyumlu olması icin.(Sitenin aynı ana sayfasından)bunu yaparken sizin telefonla aranmamanız veya kullanmamanız gerekir. O yuzden gec bir saatte uygulayın.

arminali

Üye
ya biri yardım esın telefon çin malı ve ben şu anda müzik alamıyorum başkasından

xardias

xardias

Üye
arkadaslar n95 icin vermiş olduğunuz nokia ana sitesinden indirmede sorun yaşıyorum, eğer indirebilen varsa lütfen rapide falan upload edebilirmi

Üst Alt