Amaru Shady
Üye
Kusura bakmayin n9 u bekleyenlere saygim var ama benim tartimda galaxys2 mi deseniz n9 mu deseniz galaxys2 derim cihaza sahip oldugum icin degil cihaz sandiginizdan guclu laf ola diye soylemiyorum kullanmanz lazim android falan dinlemiyor islemcisi, hersey dokunmanizla bitivermis oluyor bekleme yok gecis yok sak diye aciyor . Cift islemci olayina kotu yaklasimi kabul etmiyorum kesinlikle android ve cpu cok stabil calisiyor , arti ses kalitesi ozel ayarla uctu resmen ok net ve temiz wolfsondan yamaha ya gecilmis bende bose kulaklik var resmen super performans
Tabi bu iki cihaz arasinda kistaslara gore secim yapilir kim neyi istiyorsa bu dogrultud secim yapmali benim onceliklerime gore galaxys2 dedim cunku iyi bir donanim ve multimedya ozellikleri ve en iyi ekrani sunuyor,kimisi fanteziye kacar n9 Alir buda bir secimdir interneti super olacak cihazin
Bu meego n9dan baska telde varmı? Herkes nasıl meego yu bukadar iyi biliyor ve neden bu kadar savunuyor? Deneyen mi var?
Ben daha çok işletim sistemini beğeniyorum,ama cihazda hoşuma gitmedi değil yani.
Videolar bazen kandırıcı olabiliyor fazla güvenmemek lazım.n9 değil de hemen hemen aynısı olan n950 geliştiricilere dağıtıldı. Ayrıca internette bir sürü video var.
Videolar bazen kandırıcı olabiliyor fazla güvenmemek lazım.
Videolar inceleme video'su arkadas.Ben sahsen video'da neyin kandırıcı oldugunu anlayabilicek kapesitede oldugumu düsünüyorum.Videolar bazen kandırıcı olabiliyor fazla güvenmemek lazım.
Videolar inceleme video'su arkadas.Ben sahsen video'da neyin kandırıcı oldugunu anlayabilicek kapesitede oldugumu düsünüyorum.
Yani gidipte nokia'nın ceo'sunun sayfasındaki videoları izlemiyoruz
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa benim anladığım kadarıyla N9 un yani Meego nun biraz zamana ihtiyacı var ve önerinizde genel olarak Galaxy S II oluyor..
doğru anlamışmıyım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?