Arkadaşlar Lütfen yardımm!! PC'den anlarım diyen gelsin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leokralbaykal

leokralbaykal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Lütfen yardımm!! PC'den anlarım diyen gelsin!!!
Öncelikle herkese merhaba pc'ye Seven Transformation Pack diye bir şey yükledim PC xp ama windows 7 görünümlü oldu xp ye çevirmek istiyorum ama yapamadım yardım edebilecek varsa şimdiden:tşk:

OğuzcanAbi

Üye
program ekle kaldırdan kaldır :hmmm

Lacrymosa

Üye
Bunun bilgisayardan anlamakla alakası yok. He bilgisayardan anlayan birisi olarak o tarz şeylerin kurulmasını KESİNLİKLE önermem. Çok istiyorsanız gerçekten Windows 7 yüklersiniz bilgisayarınıza. XP'den çok daha fazla bir donanım gerektirmiyor.

ceko4747

Üye
Revo.Uninstaller.Pro Arkadaşım bu programı google da arat. bul ve indir kullanılması çok basit. Bir program sileceksen bununla sil. Diğer programlar arkasında kalıntılar bırakıyor. bu program ise bilgisayarda ne kadar dosyası var silmene yardımcı oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

omerynd

omerynd

Üye
sistem dosyalarını değiştiriyor bu program. Kurmadan önce yedeklerini almalıydın artık çok geç. Programı kaldırınca sorunlar çıkacak ve format atacaksın yine

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer sistem dosyalarına etki ediyorsa format kaçınılmaz...

türkkan34

Üye
Öncelikle herkese merhaba pc'ye Seven Transformation Pack diye bir şey yükledim PC xp ama windows 7 görünümlü oldu xp ye çevirmek istiyorum ama yapamadım yardım edebilecek varsa şimdiden:tşk:

geçmiş olsun o tema paketleri işletim sisteminin dll ve sistem32 gibi dosyalarında bloklama yaparak tema deyiştirir tamam ekle kaldırdan silersin ama pc nin ömrü çok azalır sistem sapıtır ve sonra resmim vardııı nasıl kurtarırım dersin c deyse en iyisi format sistem gereksimlerin kurtarıyorsa win7 yükle yetmiyorsa xp pro eryada geç yapıcan zaten cd istersen yada nasıl yapılıuyor diye sorartsan sormadan söyliyim link vermek butür programlara yasak olduğundan site verebilirim ancak araştırırsın istersen kolay gelsin şimdiden

--------------- Ekleme ---------------

geçmiş olsun o tema paketleri işletim sisteminin dll ve sistem32 gibi dosyalarında bloklama yaparak tema deyiştirir tamam ekle kaldırdan silersin ama pc nin ömrü çok azalır sistem sapıtır ve sonra resmim vardııı nasıl kurtarırım dersin c deyse en iyisi format sistem gereksimlerin kurtarıyorsa win7 yükle yetmiyorsa xp pro eryada geç yapıcan zaten cd istersen yada nasıl yapılıuyor diye sorartsan sormadan söyliyim link vermek butür programlara yasak olduğundan site verebilirim ancak araştırırsın istersen kolay gelsin şimdiden

adresi yanlış girmişim pardon arkadaşlar kafam dalgın biraz buyrun

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Revo Uninstall mi Sorun Çıkartıyor. Güldürme Ya.. Ben Şahsen Kullanıyorum Ve Hiçde Bilgisayarıma Revo Yüzünden Format Atmadım..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt