tel 2. el işte 3 aylık 1050 uygun mu sennce?Abi sahibindene baktım 2yıl garantlii sıfır 1250-1350E O fiyata var ama dediğin kadar varsa al yinede
Uygun bence kacirmatel 2. el işte 3 aylık 1050 uygun mu sennce?
tamam beyler tşk ettim ben almayı düşüneyim telefonu. windowsphone hakkında bilginiz var mı?
kardeşim valla bende cok dedim ama adam 1050 de 1050 diyo1050 nedir abi ya 1000 düz yaptır![]()

elimde s3 vardı 950 e vercektım adam 900 u cıkardı verıyosan alcam dedı verdım gectım ama herkes bız gıbı olmuyoah ah bu insanlar 50 lira nolucak ya

Aynen aynen çoğu kişinin derdi imanı para olmuş nolucak 50 liradan zengin olacaksın sankielimde s3 vardı 950 e vercektım adam 900 u cıkardı verıyosan alcam dedı verdım gectım ama herkes bız gıbı olmuyo![]()

aynen kardesım =)Aynen aynen çoğu kişinin derdi imanı para olmuş nolucak 50 liradan zengin olacaksın sanki![]()
evet istanbul bilişimde piyasanın daha altı oluyo ama istanbul bilişim hakkında hiç bilgım yokbence alma dostum sonuçta 2. el.. bak istanbul bilişimde 1299 tl.. sıfır.. düşün derim yani..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman ben sana söyleyeyim. Ben anneme babama s3 minilerini ordan aldım. Ayrıca nexus 3g 32 gblık tabletimide ordan aldım. Bir problem yaşamadım. Ama ürün yorumlara bakarsan. Herkes çok memnun,bende dahil. Gönül rahatlığıyla alabilirsin ordan :-)evet istanbul bilişimde piyasanın daha altı oluyo ama istanbul bilişim hakkında hiç bilgım yok
İstanbul Bilişim güzel sitedir kardeşim alışveriş yapabilirsinO zaman ben sana söyleyeyim. Ben anneme babama s3 minilerini ordan aldım. Ayrıca nexus 3g 32 gblık tabletimide ordan aldım. Bir problem yaşamadım. Ama ürün yorumlara bakarsan. Herkes çok memnun,bende dahil. Gönül rahatlığıyla alabilirsin ordan :-)

Ben yapıyorum zaten :-) arkadaşa açıkladım istanbulbilişimi sadece ;-)İstanbul Bilişim güzel sitedir kardeşim alışveriş yapabilirsin![]()
Ben ona açıkladım da yanlış alıntı yaptım k.b kardeşim yaBen yapıyorum zaten :-) arkadaşa açıkladım istanbulbilişimi sadece ;-)