Ben ona açıkladım da yanlış alıntı yaptım k.b kardeşim ya :) No problem :-) olur böyle ufak hatalar.
n000k Üye andezitt' Alıntı: Ben ona açıkladım da yanlış alıntı yaptım k.b kardeşim ya Genişletmek için tıkla ... No problem :-) olur böyle ufak hatalar.
andezitt' Alıntı: Ben ona açıkladım da yanlış alıntı yaptım k.b kardeşim ya Genişletmek için tıkla ... No problem :-) olur böyle ufak hatalar.
andezitt Üye burak1011' Alıntı: yardımlarınız için tşk ettim beyler bende bakayım bi bilişime Genişletmek için tıkla ... Önemli değil hayırlı olsun şimdiden
burak1011' Alıntı: yardımlarınız için tşk ettim beyler bende bakayım bi bilişime Genişletmek için tıkla ... Önemli değil hayırlı olsun şimdiden
andezitt Üye n000k' Alıntı: Dediğimiz gibi 2. El alacağına sıfır al daha iyi ;-) Genişletmek için tıkla ... Haklı en azından ne olduğunu bilirsin kafanda soru işareti kalmaz
n000k' Alıntı: Dediğimiz gibi 2. El alacağına sıfır al daha iyi ;-) Genişletmek için tıkla ... Haklı en azından ne olduğunu bilirsin kafanda soru işareti kalmaz
burak1011 Üye Konu Sahibi haklısınız beyler istanbul bilişim hakkında bilgi sahibi değildim onun için yanasmıyodum =)
baby_face_ Üye burak1011' Alıntı: evet istanbul bilişimde piyasanın daha altı oluyo ama istanbul bilişim hakkında hiç bilgım yok Genişletmek için tıkla ... İstanbul Bilişim'in daimi müşterisiyim gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsin.
burak1011' Alıntı: evet istanbul bilişimde piyasanın daha altı oluyo ama istanbul bilişim hakkında hiç bilgım yok Genişletmek için tıkla ... İstanbul Bilişim'in daimi müşterisiyim gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsin.