Arkadaşlar lütfen yardım...nokıa 9500 da ınternete baglanamıyorum..wireless ayarlarıyla??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goolstime

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım...nokıa 9500 da ınternete baglanamıyorum..wireless ayarlarıyla??
:vurARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...NOKIA 9500 DA INTERNETE BAGLANAMIYORUM..WİRELESS AYARLARIYLA İLİGİLİ BIR SORUNUM VAR WIRELESS ARAMA YAPTIGINDA ..BULUYORUM SEBEKEYI..AMA BIR TURLU INTERNETE GIRMIYOR LUTFEN YARDIM EDIN YOKSA KAFAYI YIYCEM:(:agla:bilmem:

memolim83

memolim83

Üye
daha önce bende kullanmıştım o telden. wap a girince bağlantı seçenekleri çıkınca ordan kolay wlan seçenegini seçip çıkan bağlantılardan birini seçip bağlanıyordum .ama şifrelilere bağlanmaz tabikide

eQooo

eQooo

Üye
şifresiz ağlarla alakalı ayarlar var biraz araştırman yeterli...

metalmilita

Üye
ya arkadaslar bende samsung corby war ve internete bağlanamıyorum hic bir siteye girmiyor ya network bağlantı hatası ya da zaman aşımı diyor hic bir siteye bağlanmıyor yardım ederseniz cok sevinirim ya :( :( :( :(

ada965

Üye
daha önce bende kullanmıştım o telden. wap a girince bağlantı seçenekleri çıkınca ordan kolay wlan seçenegini seçip çıkan bağlantılardan birini seçip bağlanıyordum .ama şifrelilere bağlanmaz tabikide

nasıl şifreyi de bilsek bağlanmaz mı bu cihaz:vur

ada965

Üye
denetim masasına gir ordan bağlantılar wireless lan dan seç erişim ağı oluştur tamamdır wep mi wpa mı hepsini soruyor kurarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt