arkadaşlar lütfen yardım kafayı yiyeceğim..... N95 8GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım kafayı yiyeceğim..... N95 8GB
arkadaşlar nokia N95 8gb kullanıyorum. Telefonuma hiç bir uygulama yükleyemiyorum. Devamlı olarak sertifika hatası veriyor. Formda ne varsa uygulamaya çalıştım ama olmadı lütfen yardım........ Tel versiyon 35.0.001

karacalan

Üye
arkadaşlar nokia N95 8gb kullanıyorum. Telefonuma hiç bir uygulama yükleyemiyorum. Devamlı olarak sertifika hatası veriyor. Formda ne varsa uygulamaya çalıştım ama olmadı lütfen yardım........ Tel versiyon 35.0.001

o sorun bende de vardı ya telefonu hack yapacan ya da o programları tek tek imzalayıp telefona kuracan

vatan__tc

vatan__tc

Üye
arkadasım bende de aynı sorun oldu sanırsam bu sekilde haleettim öncelikle sırasıyla yıldız 3 cevap ve acma kapama dügmesine basarak HDD formatla makinayı daha sonra samit depolamaya yani karta format at karta format atmak için pc den usb modunda baglan ve pc den formatla daha sonra seltifikaladıgın hello x dosyasını kur sorun cözülecektir bende cözüldü saygılrla bu sorunda neden meydana geldigini soleyeyim sana seltifikası haclı teline solf format *#7370# yani bunu yapmıssın..

KARGIN1

Üye
arkadaşım öncelikle opda.cn sitesine üye olacaksın formda geçerli açıklamaları var arkadaşlarımız anlatmış.bu siteye üye olunca telefonunun imey numarasını gireceksin ve sertifikanın hangi isimle kayıt edileceğini gireceksin.3-4 saat içinde sana cer ve dosyanı yine senin kullanıcı adına yüklüyorlar bu cer ve dosynı sign exe ile sertifikalayıp bu şekilde telefonuna yükleyebilirsin.dediğim gibi forum da ara bulursun.
kolay gelsin

robert34

robert34

Üye
arkadaşım uygulama yöneticisinden seçenek yap yükleme sadece imzalı olmasın tümü olsun değiştir olur benmkide öle idi

cosmosmad

Üye
Quick Hack Kit adlı programı dene internetten araştır işini görür sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt