Arkadaşlar lütfen yardım!!! jdownloaderde ip diğiştiremiyorum!!!!
arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin!!! daha yeni bir jdownloader kullanıcısıyım. fakat rapid ve hotfile linkleri ekliyorum fakat 2. linkte 30 dk. bekliyorum yani ne yapacağımı bilmiyorum modemin ip sini değiştirmek gerekiyormuş ama yapamıyorum lütfen bi el atın modemi 2 de 1 açıp kapatmak çok zor geliyo modem bilgisayarın yanında deil forumu araştırdım ama bulamadım modemimin kullanıcı adını ve koduni nası öğrenebilirim vebu jdownloadera nası ekleyebilirim lütfen yardım edin exper ewm - 01 modemim var...
kardeş modemini kapatıp aç o zaman ipin değişir...sana Ultra Surf progrmını öneririm..ama onuda çok kişi kullandığı için rapidden başkası indirme yaptımı seninkide kesiliyo.en iisi modemini yeniden başlatmak
Modem kullanıcı arayüzündeki ş*ifre değiştirilmişse bunu öğrenmekten başka çaren yok.Eğer kullanıcı adını ve ş*ifreyi öğrenirsen , resimde gösterdiğin alanda "Tekrar bağlan betiği" yazan yere tıklayıp yönergeleri izleyeceksin otomatik kod oluşturacaktır zaten.
Genelde kullanıcı adı : admin ve ş*ifre : ttnet olur ama kullanan kişi değiştirmiş olabilir.Yani öğrenmezsen olmaz.
Modem kullanıcı arayüzündeki ş*ifre değiştirilmişse bunu öğrenmekten başka çaren yok.Eğer kullanıcı adını ve ş*ifreyi öğrenirsen , resimde gösterdiğin alanda "Tekrar bağlan betiği" yazan yere tıklayıp yönergeleri izleyeceksin otomatik kod oluşturacaktır zaten.
Genelde kullanıcı adı : admin ve ş*ifre : ttnet olur ama kullanan kişi değiştirmiş olabilir.Yani öğrenmezsen olmaz.
Veysel abicim çok saol kullanıcı adım ve şifre o çıktı ama tekrar bağlanırken en az 5 dk. a bekliyor bu da çok fazla yani rapid bana premiumdan başka şans bırakmadı
Ana indirme ekranında sağ alt köşede Max. bağlantı ve indirme değerlerini 1 konumuna getir.
Ayrıca Ayrlar sekmesinde tekrar bağlan yazan bölümde "Gelişmiş" sekmesine tıkla.Oradaki ayarları şöyle yap ;
İlk IP-Denetimi için bekleme süresi : 5
Mak. deneme sayısı : 5
Yeni IP için bekle : 30
yaaa olmuyo veysel abi olmuyo bi türlü sıralı beklemeden ip değiştirmeden inmiyo lütfen yardım et kaç gecedir bi şeyler indiricem diye bilgisayar başındayım
Betik hatalı hazırlanmıştır mutlaka.Çünkü modem resetlendikten sonra yani IP adresleri değiştikten sonra çok kısa bir süre içerisinde işlem tamamlanıyor.
Yapcak iki şey kaldı.1.si hazır betikleri denemek , 2.si de yazılımın sayfasından yardım isteyebilirsin.
Burada hazır betiklere bakıp deneyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstersen JDownloader sohbetten de yardım alabilirsin.
Veysel abi yardımların için teşekkürler ; ama ben artık İDM kullanıyorum.Hotfile'den premium da aldım sorunsuz bi şekilde bilgisayar başında olmama gerek kalmadan iniyor.