Arkadaşlar lütfen yardım!!! jdownloaderde ip diğiştiremiyorum!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım!!! jdownloaderde ip diğiştiremiyorum!!!!
arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin!!! daha yeni bir jdownloader kullanıcısıyım. fakat rapid ve hotfile linkleri ekliyorum fakat 2. linkte 30 dk. bekliyorum yani ne yapacağımı bilmiyorum modemin ip sini değiştirmek gerekiyormuş ama yapamıyorum lütfen bi el atın modemi 2 de 1 açıp kapatmak çok zor geliyo modem bilgisayarın yanında deil forumu araştırdım ama bulamadım modemimin kullanıcı adını ve koduni nası öğrenebilirim vebu jdownloadera nası ekleyebilirim lütfen yardım edin exper ewm - 01 modemim var...

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
kardeş modemini kapatıp aç o zaman ipin değişir...sana Ultra Surf progrmını öneririm..ama onuda çok kişi kullandığı için rapidden başkası indirme yaptımı seninkide kesiliyo.en iisi modemini yeniden başlatmak ;)

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
ama o çok zor geliyo her defasında modemi aç kapa insan bi müddet sonra bıkıyo yine de saol:oke:

KiDMaN

Üye
hocam link vermiyim ama nette bat dosyası hazırlayarak tek tıklama ile ip değiştirmeye yarayan işlemler var bi araştır istersen

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
hocam link vermiyim ama nette bat dosyası hazırlayarak tek tıklama ile ip değiştirmeye yarayan işlemler var bi araştır istersen

dostum cevap yazdığın için saol ama bana daha çok jdownloader ile ilgili ayarlar lazım yinede saol:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Modem kullanıcı arayüzündeki ş*ifre değiştirilmişse bunu öğrenmekten başka çaren yok.Eğer kullanıcı adını ve ş*ifreyi öğrenirsen , resimde gösterdiğin alanda "Tekrar bağlan betiği" yazan yere tıklayıp yönergeleri izleyeceksin otomatik kod oluşturacaktır zaten.

Genelde kullanıcı adı : admin ve ş*ifre : ttnet olur ama kullanan kişi değiştirmiş olabilir.Yani öğrenmezsen olmaz.

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
Modem kullanıcı arayüzündeki ş*ifre değiştirilmişse bunu öğrenmekten başka çaren yok.Eğer kullanıcı adını ve ş*ifreyi öğrenirsen , resimde gösterdiğin alanda "Tekrar bağlan betiği" yazan yere tıklayıp yönergeleri izleyeceksin otomatik kod oluşturacaktır zaten.

Genelde kullanıcı adı : admin ve ş*ifre : ttnet olur ama kullanan kişi değiştirmiş olabilir.Yani öğrenmezsen olmaz.

Veysel abicim çok saol kullanıcı adım ve şifre o çıktı ama tekrar bağlanırken en az 5 dk. a bekliyor bu da çok fazla yani rapid bana premiumdan başka şans bırakmadı:oke:

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
eee arkadaşlar sizlerdende tavsiyeler bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ayarları yapılandırmayı unutma.

Ana indirme ekranında sağ alt köşede Max. bağlantı ve indirme değerlerini 1 konumuna getir.
Ayrıca Ayrlar sekmesinde tekrar bağlan yazan bölümde "Gelişmiş" sekmesine tıkla.Oradaki ayarları şöyle yap ;

İlk IP-Denetimi için bekleme süresi : 5
Mak. deneme sayısı : 5
Yeni IP için bekle : 30

Ayrların bu konumda olsun.

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
yaaa olmuyo veysel abi olmuyo bi türlü sıralı beklemeden ip değiştirmeden inmiyo lütfen yardım et kaç gecedir bi şeyler indiricem diye bilgisayar başındayım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Otomatik IP değiştirmek için betik hazırladın mı ?

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım. Yapmadığım bi şey kalmadı artık bilgisayarı kırıcam :off:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Peki şuan sorun nedir , IP otomatik değişmiyor mu ?

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
otomatik bağlan kaydediliyor diyo orda bekliyo geçen gün tam 1,5 saat bekledim ama gene de olmadı:off:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Betik hatalı hazırlanmıştır mutlaka.Çünkü modem resetlendikten sonra yani IP adresleri değiştikten sonra çok kısa bir süre içerisinde işlem tamamlanıyor.

Yapcak iki şey kaldı.1.si hazır betikleri denemek , 2.si de yazılımın sayfasından yardım isteyebilirsin.

Burada hazır betiklere bakıp deneyebilirsin.

İstersen JDownloader sohbetten de yardım alabilirsin.

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
ama benim modemimin ismi exper burda ismi yok ki

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman ikinci yolu dene.

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
Veysel abi yardımların için teşekkürler ; ama ben artık İDM kullanıyorum.Hotfile'den premium da aldım sorunsuz bi şekilde bilgisayar başında olmama gerek kalmadan iniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt