Arkadaşlar lütfen yardım ? (ıphone 3GS)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meryem1995

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım ? (ıphone 3GS)
Meraba arkadaşlar. Ben artık telefonumdan sıkıldım ve yeni bişiler alıcam. Bütçem 700-850 ve kafam çok karısık. Öncelikle ben biraz marka takıntısı olan biriyim, bu yüzden fiyatını haketmese bile sırf arkasında olan elma logosu için ıphone hep içim gidiyor(ıphone 3GS). Kendimce internette araştırıyorum, başka telefonlarla karşılaştırıyorum ve 3GS'nin fiyatına göre geri kaldığını düşünüyorum arkadaş çevremde pek anlayan tipler değil o yûzden burdaym. Ben bi telefonda şunları ararım; eğlenceyi sevdiğim için oyunları güzel olsun ve takılmasın, müzik dinlemeyi severim bu konuda gerekli şeyler olsun, internette dolaşır video izlerim. Benim isteklerim bunlar sizce 3GS karşılarmı benim istediğim oyunları falan yoksa kafamdaki diğer model galaxy ace 2 mi alıyım. Benim gönlüm malesef ıphone'dan yana ama alıp çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Lütfen yardm edin ya.

MrExpert

MrExpert

Üye
İphone oyun ve müzik konusunda seni tatmin eder fakat video ve internet performansı sıkıntı yapabilir ben şahsen 3gs te istediğim oyunu oynuyorum orta seviye müzik konusundada gayet iyi video konusuna gelince ben 640x480 AVİ videoları rahat izliyorum ama hd videolarda sıkıntı var Eğer video ve internet senin için çok önemliyse ace2 al ama Bunlar okadarda önemli değilse 3gs alırsın hatta biraz araştırırsan 750tl ye bile bulursun ben sıfırını 780tl ye aldım Zaten ios 6 yıda aldı kısıtlamalıda olsa Karar senin :)

zappinger

Üye
parana yazik etme ace2 filan al 4.1 alicak zaten

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
paranı çöpe atarsın ne diyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...