arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yicem en sonunda lütfen sorunum kies samsung gio güncelleme ;((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsunggio

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yicem en sonunda lütfen sorunum kies samsung gio güncelleme ;((
benm telefonum samsung gio ben lanet kies i kurdum güncelledim sonra sildim son versiyonunu tekrar kurdum güncelle diyorum indiryor sonra hep hata bıktım ya sinir oldum olmuyor bi türlü ne yapmam lazım kırıp atacağım ensonunda kaç gündür uğraşıyorum güncellemk bu kadar zor mu Allah rızası için yardım edin ya daha 2,3,3 güncellemyi de yapamadım bıktım telefondan da samsumgdan da

umutku84

umutku84

Üye
sorununu daha açık bişekilde anlatabilirsen forum sakinleri belki cevaplayabilir.

samsunggio

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sorun şu ben güncelle diyorum %85e kadar dosya indiriyor sonra yükseltmeye geçiyr tamamlanmadan yükseltmeye geçiyor ilerlemiyor %0 da kalıyor bekliyor biraz hata oluştu diyor tamamlanmyr kaç kere denedim olmuyor nolur yardım ya kies sildim yükledim yok yine olmadı :'((((((((((((

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yapamıyosan servise ver ve sorun internetle ilgili çözülemez bu ya vınnla yap ya da servise ver garantideyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt