Arkadaşlar LG'nin 800 - 1200 lira fiyat aralığında telefon tavsiyeniz varmı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar LG'nin 800 - 1200 lira fiyat aralığında telefon tavsiyeniz varmı acaba ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eger ustune biraz daha ekliyebilirseniz g2

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
Peki başka bir markanın bu fiyat aralıkarındaki bir telefonunu önerecek olursan.. Ne önerirsin ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
yakinda general mobile o fiyat araliklarinda,model piyasaya surucek bence zamaniniz varsa onu beklemenizi tavsiye ederim,ayrica konusu cep telefonlari genelde var

KD1907

KD1907

Üye
Samsung galaxy s3 var 1000 tl ve donanımı da gayet iyi :oke:

anilari35

anilari35

Üye
s3 bi kere en son düşüneceğiniz cihaz olsun gm yi bekleyebilir yada illa lg olsun diyorsan 1300 e çıakrsan nexus 5 yoksa 900 e nexus 4 al

KD1907

KD1907

Üye
s3 bi kere en son düşüneceğiniz cihaz olsun gm yi bekleyebilir yada illa lg olsun diyorsan 1300 e çıakrsan nexus 5 yoksa 900 e nexus 4 al
Neden s3 en son düşüneceği cihaz oluyorki? Gayet iyi bi cihaz ve fiyatı da gayet uygun?

anilari35

anilari35

Üye
Neden s3 en son düşüneceği cihaz oluyorki? Gayet iyi bi cihaz ve fiyatı da gayet uygun?
fiyatımı uygun o cihaz 500 anca eder bknz. Discovery 600 tl iken 1000 tl s3 :) sadece güldüm

DipNot:4 tane s3 kullanan arkadaşım var discovery i gördüklerinde hepsi üzüldüler

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Donanim olarak eskimeye basliyor s3, onu kast etmis olabilir,teknolojiye artik yetisilmiyor yakin zamanda laptop'un pabucu dama atilicak cd-flash disk-usb bellek vs artik eski sisteme olmaya baslayip direk hafiza yada internet uzerinden depolamalar cogalicak

KD1907

KD1907

Üye
fiyatımı uygun o cihaz 500 anca eder bknz. Discovery 600 tl iken 1000 tl s3 :) sadece güldüm

DipNot:4 tane s3 kullanan arkadaşım var discovery i gördüklerinde hepsi üzüldüler
Ahaha sadece güldüm :D Gm discovery s3 ten daha iyi ha? Aynen aynen

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
Peki discovery 2 nezamana çıkar ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kardeşim 1200 e Optimus G var güzel cihaz tasarımda güzel hafızasıda yeter 32 gb kendi hafızası var 2 gb ram iyi bence. G2 alman için üste 400 daha eklemen gerek o kadar ekleyemem dersende 200 daha koy nexus 5 al ben aldım gayet iyi cihaz :) Hiç ekleyemem dersende Optimus G güzel tercih olacaktır.

s10olsun

s10olsun

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..
Kararımı verdim gmd elite alıcam :D ama şu konuda kararsız kaldım snapdragon 800ac işlemcili çıkacaktı telefon fakat geri vazgeçilmiş 800 olarak piyasaya sürülecekmiş bu ikisi arasında ki fark çok mu sizce ?