evde suan asus var güzel pc ama lafım yok ama benımde ilk samsung olurdu tercıhım baskası ıcınde dell olur zevk meselesi aslında ben solemek istedim once bende asus almak istiyodum sonra ögrendım asus kullanmıyomus ıcınde vazgectım zevk meselesi
evet ama sadece asus için geçerli değil bu samsung samsung kullanıyorda noluyor çokta kaliteli değil ama ısınma sorunu falan yok kasa çok sağlam olmasada idare eder fiyatlarına göre uygun samsung kullanıcısı olarak söylüyorum bunları bir asus değil benim ilk tercihim asus sonra samsungdur
evde suan asus var güzel pc ama lafım yok ama benımde ilk samsung olurdu tercıhım baskası ıcınde dell olur zevk meselesi aslında ben solemek istedim once bende asus almak istiyodum sonra ögrendım asus kullanmıyomus ıcınde vazgectım zevk meselesi
kesinlikle windows 8 işletim sistemine sahip bir bilgisayar alma..
asusu da bırak toshiba al. 2007 de aldığım toshiba bilgisayarı bu sene başında değiştim. donanım artık yetmediği için. Şuan o toshiba halen sorunsuz çalışıyor. Servisi tam destek veriyor. 3 gündür asus türkiye servislerine ulaşamadım telefonla. bilgisayarı alıp istanbula gidecem servise verebilmek için.
bencede en iyi win7 ultimate ama alırken hediye olarak orjınal wın8 cd si iste yarın bırgun kurarsın populer olunca
Kafmda dell var dell ktu gdrse asus alrm brzdha zorlayp .dbak dostum toshıba sony ve asus dan gerısı hıkaye... ama toshıba ve sony marka satıyo yukarda arkadasın dedıgı gıbı 2500 tl lık cıhazlarında dandık ekran kartları bılmem pentıum core ısletım sıstemlerı var... ama asus un 2500 tl lık cıhazlarında intel i7 8gb ram 750 hdd yada 1tb hdd nvida 630-6502 gb harıcı ekran kartları var.... asus al kafan rahat olsun.. benım suan ılk kullandıgım laptobum asus... 2012 mart ta aldım . cok hızlı tek dusuk yanı ekran kartı gt 540m ama yınede her oyunu oynuyabılıyom ozellık kısık falan
sebep ek aşagıdaki sayfada. Tavsiyem sana free-dos al 150 -200 tl daha ucuz olur.
http://www.maxicep.com/notebook-netbook/asus-recovery-sorunu-752638.html
asusu da bırak toshiba al. 2007 de aldığım toshiba bilgisayarı bu sene başında değiştim. donanım artık yetmediği için. Şuan o toshiba halen sorunsuz çalışıyor. Servisi tam destek veriyor. 3 gündür asus türkiye servislerine ulaşamadım telefonla. bilgisayarı alıp istanbula gidecem servise verebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?